"Spinefarm Records" навлизат във Великобритания през есента

10 сеп 2007, 16:49 ч. 200 / 3 0
пред./следв.
Финландският лейбъл "Spinefarm Records" ще стартира официално собствена дейност във Великобритания през тази есен. Още от създаването си в Хелзинки през 1990 г. "Spinefarm" се специализират към "по-дарк и драматичната" страна на финландската музика и привличат имена като NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM, SONATA ARCTICA, Tarja Turunen, ENSIFERUM, FINNTROLL, MOONSORROW и др. За октомври са планирани преиздания на първите пет албума на NIGHTWISH, за които вече ви съобщихме (прочети), след което на пазара на Острова ще се появи самостоятелния албум на бившата вокалистка на групата Tarja Turunen - "My Winter Storm".

още за:

Spinefarm Records
Свързани новини



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".