Спират разследването срещу GORGOROTH в Полша

5 яну 2006, 08:17 ч. 220 / 4 3
пред./следв.
През февруари 2004 г. в Полша избухна скандал след концерт на GORGOROTH, който доведе до криминално разследване срещу групата (прочети). Обвинението бе за религиозна обида, тъй като на сцената е имало разпънати на кръст голи тела, сатанистки символи, множество овчи глави, набучени на колове и "истинска кървава баня". Снимки от шоуто могат да бъдат видени тук.
   Концертът е бил предаван по полската телевизия, след което се разрази шумен скандал и срещу GORGOROTH бяха повдигнати обвинения за религиозна обида, което в Полша е наказуемо с до две години затвор. Също така бандата се разследва и за възможна жестокост срещу животни.
   Близо две години след инцидента областния съд в Краков е решил да прекрати разследването срещу групата. За сметка на това ще бъде съден продуцентът на тв-шоуто, който може да получи две години затвор.
   Полицията е стигнала до заключението, че членовете на GORGOROTH не са имали представа, че такова шоу може да накърни религиозните убеждения на хората в Полша.

още за:

Gorgoroth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Anoninimen 21.01.2006 16:12:56 отговори + 0 0
Abe ne e lo6a bandata, ama do gu6a mi doide vse za satanizam da slu6am! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГОГО 13.01.2006 23:46:16 отговори + 0 0
Еми как искаш в България да правят тук такива шоута,като тия от "GORGOROTH" не знаят,че същестчува такава държава,като нашата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jim Crow 5.01.2006 21:30:10 отговори + 0 0
Ей, защо в България не правят такива шоута Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".