"SPIRIT of Burgas 2010" с номинация за "UK Festival Awards"

21 сеп 2010, 13:03 ч. 145 / 3 2
пред./следв.
След като през изминалата година "SPIRIT of Burgas" получи номинация в категория "Best Overseas Festival" на "UK Festival Awards", тази година фестът е уважен отново от същите награди в същата тази категория. 3-годишният "SPIRIT of Burgas" има шанс да грабне приза в състезание с такива утвърдени от години големи събития, каквито са "Amsterdam Dance Event", "Global Gathering", "Exit", "Sziget" и др. За да подкрепите най-голямото по мащаб музикално изживяване на територията на България, дайте своя вот за "SPIRIT of Burgas" на www.festivalawards.com в категорията "Best Overseas Festival". Гласувайки, получавате потенциалната възможност да спечелите 2 билета за всеки спечелил награда фестивал! "UK Festival Awards" ще се раздават на гала церемония, която ще се случи на 18 ноември в лондонската зала "O2".

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kalandor 21.09.2010 19:32:21 отговори + 0 0
Spirit of Burgas срещу Sziged... Дори срещу сръбския Exit няма шансове. Миналото лято пътувах с влак през Сърбия точно преди Exit-а.. Влака беше фрашкан с чужденци пътуващи от Истанбул за него, които били там на ваканция и решили да 'скокнат' до Нови Сад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 21.09.2010 18:47:11 отговори + 0 0
Ха-ха-ха, няма такъв анти-фестивал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".