SPIRITUAL FRONT отново в София на 14 януари

21 ное 2022, 09:53 ч. 379 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Spiritual Front са една от водещите неофолк банди. Това може да се твърди съвсем сериозно макар и с всичките уговорки, че е трудно групата да се постави в строги стилови рамки. В средите може да се чуе някой да нарече стила, който формацията представя “мафия фолк” поради неразривната връзка на артистите с родната им италианската култура, история и всички нейни наслагвания с особен акцент върху филмовото изкуство и музика от 50-те, 60-те и 70-те. Самите те си сложиха определението „нихилистичен самоубийствен поп“, но дали в него се побират музикалните търсения и експерименти на тези изкушени от едно по-романтично, и в същото време по своему перверзно минало, изкушени и от мрачните кътчета на човешката душа и отдадени на страсти и копнежи музиканти…

От мрачен, ридаещ експериментален фолк в началото на кариерата им, звукът им постепенно започна да се трансформира и расте и сега се сравнява с творчеството на Nick Cave, Swans и Scott Walker.

Шоуто им на живо, освен че е поднесено изключително елегантно и музикантски, включва и визуални внушения, които ще са добра игра на скрити, а и съвсем явни послания за почитателите на класическото италианско кино. За останалите – това ще е един нов свят, тръпката от който ще видите изписана по лицето на Simone "Hellvis" Salvatori.

Сърцето на формацията Simone – вокали и акустични китари е една харизматична личност, събрала в себе си таланта и чара на Елвис Пресли и мрака, меланхолията и обичта към китара на Джони Кеш. Добавете към това щипка италиански романтизъм и скандинавска чувственост и ето ви го Salvatori.

видео: https://www.youtube.com/watch?v=ESQvUCeA258

Концертът ще е на 14-ти януари в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/6169242820

До 25-ти ноември включително, ще са на цена от 26 лв. След това, до деня на концерта – по 31 лв.

В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/650403033388691/

 

още за:

Spiritual Front


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".