Списание "Devilry" отбелязва двегодишнина с безплатен брой

23 юни 2011, 21:55 ч. 266 / 7 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Като подарък по случай 2-годишнината на списанието ви даваме безплатно шанса да прочетете първото хартиено издание на "Devilry" в дигитален формат. Черно-бяло, пълно с грешки и аматьорски дизайн, но направено с любов и страст към метъл музиката. Насладете се на творението от 2009-а година! Наздраве!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


TKZS 24.06.2011 16:09:04 отговори + 0 0
SSS и той като другите само знае да мрънка! дай да видим ти какво ще направиш, поне хората са се постарали да направят нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SSS 24.06.2011 15:54:56 отговори + 0 0
Хахахахахаха, ебахти "творението"... Клош-зин... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nikki SIXX 24.06.2011 09:55:40 отговори + 0 0
Имам го на хартиен носител жестоко е!!! честит рожден ден!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".