Спонсорирано видео - станете "Ловци на музика" с "Tuborg MusicHunters"

25 авг 2013, 10:51 ч. 319 / 8 3
пред./следв.
"Tuborg" обедини сили с музикалния сайт "Pitchfork" в инициативата "MusicHunters". Чрез нея "Ловците на музика" имат задачата да отразят уникалния си достъп до концерти, фестивали, клубни изпълнения и др. чрез мрежи като "YouTube", "Twitter", "Vine" и "Instagram".

   Досега, елитният отбор ловци на музика е видял подгряващия ритуал на THE NATIONAL преди концерт, чул е теорията на рапъра Danny Brown за ефекта на скъпите дрехи, върнал се е назад във времето с фънк-ветерана Nile Rogers, който е на сцената пет десетилетия, и търси нови попълнения.

   Можете да заявите своята кандидатура на сайта на "MusicHunters".

   През изминаващото лято "Tuborg" и "Pitchfork" вече изпратиха своите ловци на музика на фестивала "EXIT" в Сърбия, "Rosklide" в Дания, "Greenfest" в Русия и турнето на DEPECHE MODE.
Tuborg MusicHunters

   Един от успешните участници в инициативата е Лука от Белград, Сърбия, чието хоби е да създава музика със своята геймбой конзола. В края на юни и началото на юли той се отправи към Дания, за да стане MusicHunter на фестивала "Rosklide". На тазгодишното му издание бе единствената лятна спирка на метъл титаните METALLICA, освен тях се изявиха SIGUR ROS, VOLBEAT, KVELERTAK, QUEENS OF THE STONE AGE, SLIPKNOT и мн. др. В Дания Лука интервюира Danny Brown, FLATBUSH ZOMBIES, UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA, THE NATIONAL и споделя всичко това и цялостните си впечатления от фестивала в поредица от видеа. В "Епизод 1" от "MusicHunters" негови колеги в "лова" са Анна от Курск, Русия, чиято любима банда е MUSE - посещаваща "Greenfest" в Санкт Петербург, Тимн от Краков, Полша, "командирован" на "EXIT", с любима банда TAKLING HEADS и др.

   Все още, до края на август, може да се кандидатирате и вие. Посетете MusicHunters.com, натиснете "Apply Now" и следвайте инструкциите. Подобен шанс се получава веднъж в живота.

Tuborg MusicHunters

    * Публикацията е спонсорирана от "Tuborg", но позициите, изразени в нея, принадлежат на Katehizis.com.

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.08.2013 10:49:17 отговори + 0 0
Просто почти никой няма да в отвори тази новина... Хънтърс, шмънтърс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.08.2013 19:56:37 отговори + 0 0
Исках да кажа коментар, не новина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.08.2013 19:56:19 отговори + 0 0
И няма новина как катехизисът се е продал, как групата в клипа не е трю? Странно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".