Спряха реклама на DISTURBED след убийството на двамата американски журналисти в ефир

27 авг 2015, 08:51 ч. 1515 / 14 2
пред./следв.

   Маркетинг компанията на DISTURBED е спряла реклама на току-що издадения нов албум на групата "Immortalized" след убийството на американската репортерка Алисън Паркър и оператора Адам Уорд в ефир по време на тяхно живо излъчване. В рекламата са използвани кадри от видеоклипа към песента "The Vengeful One", в които емблемата на DISTURBED - чудовищно създадение, наричано "The Guy", застрелва няколко души в телевизионна станция.

   Рекламата е била показвана на "ретаргетинг" принцип, т.е. без използване на ключови думи, а само на потребители, които са имали активен интерес към DISTURBED. Въпреки това, преценката е била, че е по-добре клипът да бъде спрян. По-долу може да гледате оригиналното видео.

   Шокиращото двойно убийство на Паркър и Уорд се случи вчера, докато двамата взимаха интервю за тв-канала "WDBJ7" в Монета, Вирджиния. Извършител е бившият колега на жертвите Вестър Фланагън, който е бил уволнен заради агресивно поведение. Последният се самоубива след престъплението, като преди това качва свои записи на убийството в социалните мрежи.

   По-рано този месец WeRock.bg и "Орфей Мюзик" ви представиха ексклузивната премиера за България на "Immortalized" една седмица преди официалното му издаване.

 

 

още за:

Disturbed


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Марфей 27.08.2015 12:52:57 отговори + 6 2
Американското правителство се контролира от олигарси. Няма да се изненадам, ако и тази стрелба е била дело на ЦРУ, с цел сплашване от "тероризъм" и забрана на оръжията, както десетки преди нея... Майната му на Обама, майната му на Буш, майната им на тези преди тях и майната й на следващата марионетка-президент/световен диктатор. Джон Ф. Кенеди беше последния истински президент на САЩ, и го убиха от собствения му отбор, задето не е бил про-нацист... Същите тези олигарси, дето дърпат конците на Обама, дърпат конците и на повечето "политици" в световен мащаб. 1984 наближава и то не само за братята американци...

По темата: Клипчето е супер
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рекламист 27.08.2015 09:11:27 отговори + 11 0
Хитро. Спират рекламата, огласяват го и това си е много по-голяма реклама. И никой не може да ги обвини в нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".