Сръбската група KRAMER с два концерта у нас тази седмица

6 мар 2018, 10:24 ч. 1391 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група Крамер е създадена в края на 80-те години в град Ниш, Сърбия. Първият албум, който издават е през 1995 година – „U Mojim Mislima”. Той е записан в прочутото студио „Казабланка” в Белград. Малко след това техния певец Деян Найданович е поканен в култовата група Смак и бандата е принудена да прекрати своята дейност. След 20 години Крамер се събират отново в оригинален състав и продължават работата си в началото на 2014 година. Първото им участие след огромната пауза се състоя на 17 септември 2014-та. През декември 2017 година бе пуснат и втория им албум – „Hiljadu Pitanja”, записан и продуциран от FatCat студио и излизащ от името на компанията „R’n’r Records“.

Членове на Крамер са:
Срджан Вукович - вокал
Дарко Джорджевич - китара
Данило Обрадович - китара
Горан Богичевич - синтезатор
Миодраг Плавшич - бас китара
Деян Анджелкович - барабани

Официален сайт на групата:
https://kramerband.wixsite.com/kramer

Крамер от Сърбия ще свири заедно с нашите метъл-ветерани Атлантик. Концертът ще се проведе в два дни - на 9 и 10 март. Първи ден: гр. Костинброд - Ларго Bar & Dinner и втори ден: гр. Пловдив - клуб Белия Паяк!

 

още за:

KramerAtlantic
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 7.03.2018 11:15:46 отговори + 1 0
Добре де, този певец дето ги напуснал преди 20 години и не свирили щото него го няма, пък сега се събрали в оригинален състав... него пак го няма. Ей на - няма го. Не му виждам името в лайн-ъпа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 6.03.2018 13:40:51 отговори + 4 0
Страхотен пресрилийз - концертът щял да се проведе в два дни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 6.03.2018 19:20:36 + 2 0
Това показва колко са грамотни организаторите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.03.2018 11:25:20 + 0 0
Не вее, щи кажа как е: половината концерт - в Костинброд на 9-и. На който му хареса отива да гледа втората половина в Пловдив на 10-и. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".