Стана ясен организаторът на концерта на EPICA в София

2 фев 2011, 11:40 ч. 365 / 4 17
пред./следв.
Днес "ABV Pro" разпространиха следното съобщение до медиите:

   В съботната вечер на 26 март 2011 г. ще бъдем свидетели на първото гостуване в София на може би най-актуалната симфо-готик метъл група в момента – EPICA (Холандия). Групата има зад гърба си пет студийни албума, многобройни турнета в Европа, Северна и Южна Америка, а в рамките на настоящото пролетното турне ще видим EPICA в пълен състав – със спиращата дъха Simone Simons (вокали), със забележителния композитор и текстописец Mark Jansen (китари и вокали, екс-AFTER FOREVER) и познатия от GOD DETHRONED китарен перфекционист Isaac Delahaye. На концерта в зала "Юбилейна" ни очаква магическа смес от класически симфо мелодии, готик и хеви метъл от най-високо качество, а акцентът в изпълненията ще бъде върху високо оценения от фенове и критика последен албум - "Design Your Universe", без обаче да бъдат подминати и най-култовите песни от предишните албуми на групата. Промо-билетите за концерта бяха разграбени за броени часове, а в момента в редовна продажба са билети на цена от 36 лева [поръчай онлайн]. Концертната зала е с ограничен капацитет и ако в деня на събитието все още има билети – те ще са на цена от 42 лева. Скоро очаквайте и още новини и подробности за първото гостуване на EPICA в София.

още за:

Abv ProEpica


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fan 14.03.2011 14:40:08 отговори + 0 0
Някой има ли идея кога ще пристигнат в БГ или колко време преди концерта трябва да са в залата (принципно)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2011 12:30:55 отговори + 0 0
Много странно...никой не е казал нищо за тея промо билети...Чак когато свършиха ,чак тогава казаха,че изобщо има такива
Иначе ще се ходи определено..правят много яка музика.Харесвам гласът на Симон,и включванията на Марк ;P
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2011 18:08:03 отговори + 0 0
Има няма промо билети само 6 лева щяхте да спестите, чудо голямо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирина 3.02.2011 16:46:15 отговори + 0 0
Много странно, аз си взех билет онзи ден и нямаше от промоционалните... не знам кога сте си взели... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2011 09:00:33 отговори + 0 0
за дамата, търсеща под вола теленца - промо билети имаше и аз също имам 1 от тях )). Както казах и преди - който чете Катехизис редовно, гепва промо билет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Joensuu 3.02.2011 05:04:32 отговори + 0 0
По всяка вероятност след слабо посетения FIREWIND организаторите просто са решили да видят как ще тръгнат продажбите за EPICA и да решат дали евентуално да не отменят шоуто преди да се самообявят... че кой би искал в резюмето му да се трупат отменени концерти?

Тук само малко ме напуши на смях апокалиптично представената сцена с "разграбването" на промо-билетите... фенове опъват палатки пред касите ден преди те да отворят, препъват се и се бутат един друг, хвърчат крайници и сутиени, изяждат се, а други се самоизяждат (от яд)... за 60 хартийки.

Както и епичното и фанфарно представяне на групата и стила й - все пак, който си е фен на Епика (а и който не е), прекрасно знае на чий концерт отива. Но пък знам ли. Може още да има хора, които да се впечатляват от подобни претруфени фрази?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Galad 3.02.2011 00:51:26 отговори + 0 0
"С този организатор и в "Юбилейна" отивам. Просто знам, че с тях всичко ще е наред. "

Такъв коментар търсих, намерих го, и аз също ще си взема билет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 21:57:16 отговори + 0 0
Галя Димова,аз лично си закупих 2 от промоционалните билети часове след като прочетох новината.Така,че не се заблуждавайте.....такива имаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?! 2.02.2011 21:37:19 отговори + 0 0
За промоционалните са разчитали на феновете, за които е все едно кой ще е организаторът. Но факт е, че по-предпазливите (парен каша духа), изчакващи потвърждението, се разминаха с по-евтините билети... Излиза, че се продават билети, на които няма посочен организатор, което не знам доколко е редно, но е риск единствено на купувача. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

galya_dimova 2.02.2011 20:11:52 отговори + 0 0
Как продават билети без да са се обявили,че го организират?!Или просто ...не е имало промо билети?!Не го очаквах точно от тези организатори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.02.2011 16:16:05 отговори + 0 0
Чакахме промо билетите да свършат и нещеш ли "Стана ясен организаторът на концерта на EPICA в София"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ура! 2.02.2011 14:31:00 отговори + 0 0
С този организатор и в "Юбилейна" отивам. Просто знам, че с тях всичко ще е наред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 2.02.2011 14:20:40 отговори + 0 0
Вече и хората, които твърдяха, че докато не разберат, кой е организатор, няма да си купят билети, могат да са спокойни. Няма измама, няма скрито покрито. Всеки от тях вече спокойно може да отиде да си купи билет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 2.02.2011 13:05:24 отговори + 0 0
Може би мийт&грийт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 12:12:27 отговори + 0 0
"Скоро очаквайте и още новини и подробности за първото гостуване на EPICA в София."---Дали това ще рече че все пак ще има някой подгряващи групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.02.2011 12:02:21 отговори + 0 0
и поуката е, че който чете Катехизис редовно гепва промо билет )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 2.02.2011 11:44:11 отговори + 0 0
"симпатични промоутъри у нас" -прекрасен унисон с датата
Иначе явно са харесали посрещането миналата година
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".