Станете рок звезди за една вечер в клуб "Angel Heart" на 1 април

21 мар 2010, 21:24 ч. 326 / 9 7
пред./следв.
Столичният рок клуб "Angel Heart" разпространи следното съобщение:

   Припомни си хубавите рок години или направо ги върни отново на родна почва! А успоредно се забавлявай до дупка с любимата си музика и с 5-о чувство. Очаква те истински купон на рок динозаврите, но в ролята на музикалните идоли ще сте ти и приятелите ти. Най-накрая и теб ще те огреят прожекторите... Ето какво ти се пише: На входа ще те посрещнат с безплатна напитка, а вътре те чакат "Рок ам Ринг", "Удсток", "Зигет", "Калиакра Рок Фест" или "Цвете за Гошо" накуп. С други думи - на всяка крачка ще се разминаваш с рок величия. Това съвсем не е шега. Условията са две - да дойдеш с настроение и дегизиран като любимия ти изпълнител. Няма ограничения в избора на епохата и стила, стига да е рок. Дали ще си Джими Хендрикс или Джим Морисън, дали ще се разхождаш с брада тип ZZ Top или ще се гримираш като вокала на Kiss, изборът си е твой. Превърни се в идола си! А ако си още по-смел, качи се на сцената и имитирай извивките на Еди Ведър от Pearl Jam, чупките на Антъни Кийдс от Red Hot Chili Peppers, фалцета на Роб Халфорд от Judas Priest, или дрезгавините на Аксел Роуз от Guns N'Roses. Защо пък да не се изживееш като Милена, Звезди от Ахат или Ерол от Уикеда? Сигурно ти идват още куп идеи. Тогава ела при нас, на 1 април, а после (ако можеш) спи у вас! Имаш цял почивен ден.
   Няма да хабиш силите си напразно. Пекат се три големи награди - "Зверски костюм", "Разбиваща имитация" и "Рок идол на публиката". Както куп малки изкусителни и опиянителни бонусчета. А за да е купонът още по-як, цяла вечер за теб ще свири бандата "5-о чувство". Илияна, Явор, Борче и Марто ще забавляват теб и приятелите ти с нечувани рок версии на кавъри и с автентични авторски жици.

още за:

Angel Heart


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 22.03.2010 19:01:47 отговори + 0 0
Алигатор, а на останалите от нас нещо да предложиш?

И като заговори за грамотност, защо пишеш 'вас' с главна буква, при положение, че се обръщаш към няколко души? В jobs.bg ли си се учил да пишеш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АЛИГАТОР 22.03.2010 14:59:25 отговори + 0 0
специално за онези от Вас със злобните коментари,ще предложа на клуба в ранния следобед да организира литературна сбирка с прочит на фрагменти от съвременната българска литература и беседа на тема : колко по-неграмотен ще става българина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 22.03.2010 10:05:00 отговори + 0 0
За мен това са някви безсмислици...

Приятно изкарване на тия, дето ще ходят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 22.03.2010 09:31:42 отговори + 0 0
Ми не идвайте!
Яко!Кеф!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 22.03.2010 00:00:24 отговори + 0 0
Тия нещо издават заповеди ми се струва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.03.2010 23:33:56 отговори + 0 0
баси простотията! по-тъпо нещо не може да се измисли.Кво дегизиране бе...Търси се двойник на известна личност,който да го огреят прожекторите в ейджъл харт-смехория,верно пародия хахааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

unreal 21.03.2010 22:23:46 отговори + 0 0
Пародия......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".