Стартира ново тв предаване за рок музика - "Rock Arena"

4 мар 2010, 08:13 ч. 162 / 2 6
пред./следв.
Ново телевизионно рок предаване се завърта в родния ефир. Пилотните издания на "Rock Arena" вече се въртят по информационния канал "TV Guide", всеки ден от 20:00 ч. До края на месеца се очакма предаването да тръгне по още няколко телевизии. "Rock Arena" е авторска продукция с режисьор Тони Петрова (която е и виновникът за пояавата на шоуто), а сценартист е Николай Николов (работил за "Господари на ефира" и "Шоуто на Канала"). Водещ е Жоро Пентаграма. Екипът включва още хора от НАТФИЗ и "Harbor Island Studios" където се снима и самото предаване.
   В едночасовата програма има четири рубрики:
   "Рокулт" - тук се залага на визията в рока и метъла - от тату, атрибути, грим до обложките на албумите.
   "Жива жица" - рубрика за гости на предаването - музиканти, изпълнители, промоутъри и т. н.
   "РокЕволюция" - рубрика за историята на известна банда или изпълнител, представяща страница от тъмната и светлата страна от живота им, нещата за които по малко се знае или остават в сянка извън сцената.
   "Рок Новини" - рубрика изцяло посветена на новините на музикалната българска и световна сцена - концерти, фестове и др. събития, албуми.

   Досега гости на предаването са били АХАТ и Милена, а в следващите издания ще присъстват имена като ALLEY SIN, PAST REDEMPTION, SOLARIS, ODD CREW, Тома и СИГНАЛ.

още за:

Rock ArenaTv Guide
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.03.2010 17:05:08 отговори + 0 0
Фрактура си продължава по ММ в следващите няколко месеца до закриване на канала.След това все ще отиде някъде.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

а? 4.03.2010 16:56:23 отговори + 0 0
а къде ни е Фрактурата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

me and me 4.03.2010 09:39:50 отговори + 0 0
Честно казано такъв тип предавания трябва да наблягат на музиката като такава , а не да са възможност за изява на определени лица като водещи. Ама сега нали е модерно да ни дават по телевизора..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 4.03.2010 09:08:02 отговори + 0 0
По непонятни ми причини някой от време на време решава, че Пентаграма става и за водещ, освен за дънер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 4.03.2010 09:05:10 отговори + 0 0
Аз го гледах...не е лошо предаването, пък и Пентаграма е пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.03.2010 08:40:51 отговори + 0 0
Е супер Ще го видим какво представлява Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".