Стартира новосформираният български траш/дет проект RESISTANCE

12 яну 2009, 11:46 ч. 185 / 5 3
пред./следв.
Музиканти от три действащи български метъл банди, които засега не искат да разкриват самоличността си, се събраха в нов траш/дет проект. Те са избрали името RESISTANCE. На този етап новосформираната столична банда работи по авторски материал и скоро ще представи онлайн дебютното си парче “Beyond Your Blood”.

още за:

Resistance


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Max 12.01.2009 15:36:41 отговори + 0 0
Които и да са - добре са направили, че са се взели насериозно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 12.01.2009 15:19:28 отговори + 0 0
Хаха, некои май са се взели много насериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 12.01.2009 13:00:45 отговори + 0 0
Брех! Чакаме да видим, какво ще излезе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".