Стартира съвместен онлайн магазин на "Про-Рок" и Музикална компания "Wizard"

3 окт 2005, 18:50 ч. 932 / 6 10
пред./следв.
На 3 октомври 2005 г. стартира съвместен онлайн магазин на Списанието за Праведна Музика 'Про-Рок' и Музикална компания "Wizard".
   Чрез него ще могат да бъдат поръчвани оригинални CD и DVD-та от целия каталог за внос на "Wizard", включващ няколко десетки реномирани чужди издатели, като по този начин до вас ще достига почти цялото разнообразие на световната метъл сцена.
   Потребителите ще могат да търсят и избират желаните от тях заглавия от база данни, включваща близо 1000 продукта, като възможностите и функционалността на магазина ще бъдат непрекъснато подобрявани.
   Още със своето начало новият магазин предлага уникална възможност - доставка на територията на град София чрез куриер на посочен от клиента адрес, само срещу 1.50 лв., независимо от количеството на поръчаните стоки. Нещо повече - поръчки над определена стойност ще бъдат доставяни по този начин безплатно.

   Надяваме се новият онлайн магазин да подейства позитивно върху желанието на родните фенове да се сдобиват с оригинална музикална продукция с всички произтичащи от това положителни ефекти - притежаването на истински, пълноценен продукт на любимата банда, увеличаване броя на концертните изяви у нас и не на последно място - издигането на България в очите на западните компании, букинг агенции и мениджъри.

   WE ROCK!

още за:

Про-РокWizard


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 4.10.2005 16:18:42 отговори + 0 0
Информацията към албумите не зависи от нас, ние оперираме с базата данни на Wizard. Някои продукти имат доста подробно описание, вкл. траклистове и т.н., но други не.

Относно функционалността на магазина - ще я подобряваме непрекъснато, в най-скоро време ще бъдат пуснати списъци с представените изпълнители по азбучен ред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 4.10.2005 16:15:40 отговори + 0 0
Не е лошо малко инфо към артикулите и по-лесно опериране с магазина (не да помпам постояно back бутона, нека си има меню за магазина и да не изкарва само най-новите оферти). Напр. видях BEHEMOTH - Demigod (digipack), но не знам с какво се различава от обикновения диск, който си купих, има ли бонуси и т.н.
А идеята с тениските не е лоша. Защото предполагам, че над 30лв няма да излизат, а вече си купих на BLACK LABEL SOCIETY за 50лв. (което са си два диска)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.10.2005 15:33:06 отговори + 0 0
Нямам информация Fear Factory да готвят ново DVD. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

H-K 4.10.2005 13:55:02 отговори + 0 0
Въпрос към организаторите:
Кога ще излезе новото DVD на FEAR FACTORY та да си го купя!?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eagle 4.10.2005 11:31:32 отговори + 0 0
Бе какво ме интересува блузи. Да не съм кокона. За дискове пари винаги ще се намерят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.10.2005 11:05:04 отговори + 0 0
kak puk ne , nqmam pari da si kupq bluza she kupuvam originalna muzika , dokato ima mp3 nqma da si kupq kaseta ili disk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 3.10.2005 21:58:08 отговори + 0 0
ako e vuzmojno i t-shirts ama ne samo heavy/black da ima i neshto thrash/death!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.10.2005 19:43:12 отговори + 0 0
На този етап - само CD-та и DVD-та. По-нататък, в зависимост от интереса, ще мислим и за евентуално обогатяване на асортимента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makfera 3.10.2005 19:36:46 отговори + 0 0
Samo CD-ta i DVD-ta li 6e se prodavat ili i drugi stoki Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr_Benway 3.10.2005 18:58:59 отговори + 0 0
Ха честито!!! Очакваме новите Невърмор и Палас че да си ги купим!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".