STATIC-X ще издадат нов албум с последните записи на Wayne Static

23 окт 2018, 19:37 ч. 1401 / 6 5
пред./следв.

   STATIC-X ще издадат нов албум, наречен "Project Regeneration", с последните записи на покойния фронтмен на бандата Wayne Static. Дискът ще се появи през 2019 г. и ще съдържа между 12 и 15 новозаписани и неиздавани досега парчета. Албумът ще бъде записан от останалите от оригиналния състав на групата - басиста Tony Campos, барабаниста Ken Jay и китариста Koichi Fukuda, както и много специални гости. За вокалните партии в недовършените парчета са поканени David Draiman от DISTURBED, Ivan Moody от FIVE FINGER DEATH PUNCH, Dez Fafara от COAL CHAMBER и DEVILDRIVER и др. Продуцент на творбата ще бъде Ulrich Wild.

   STATIC-X също така ще предприемат световно турне догодина, което съвпада с 20-годишнината на дебютния им албум "Wisconsin Death Trip".

   По-долу може да видите тийзър и обложката на предстоящата творба "Project Regeneration".

   Припомняме, че през 2013 г. STATIC-X официално прекратиха съществуването си поради неразбирателство между вокалиста Wayne Static и басиста Tony Campos. През 2014 г. Wayne Static почина на 48-годишна възраст.

 

 

още за:

Static-XWayne Static


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


jokera 24.10.2018 16:33:41 отговори + 1 2
Абсолютни измекяри са тия останалите от групата и най-вече Тони Кампос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mukarlama 24.10.2018 13:31:04 отговори + 0 2
Тоо брадатия змей едно време на прецака ли сичко? Бахти наглата история! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чудно 24.10.2018 11:15:02 отговори + 0 2
Малко да захлебят колегите от смъртта на Уейн, класика Албум беше очаквано, но чак турне.. малко прекалено идва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

filmiran 24.10.2018 19:26:09 + 0 0
Донякъде си прав, но правата върху групата се деляха между Тони и Уейн. Точно поради тази причина Уейн не можа да използа името Static-X след като се разделиха, защото трябваше да плаща на Тони, за да го използва. Сега Тони може да прави каквото си поиска, всички права са у него и аз лично се радвам, че ще има трибют албум, защото ще чуем последните песни с Уейн, които той не успя да извади на бял свят приживе. Турнето и според мен идва в повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 23.10.2018 22:46:47 отговори + 3 0
Супер! На 4:15 / 4:16 мин. от видеото показват българското знаме, дано някой успее да ги докара и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".