"Station Street Festival" между 1-6 септември в Пловдив

10 авг 2023, 13:40 ч. 707 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Невероятните Lalalar и New Candys оглавяват шест-дневен фестивал в Пловдив.
/Фестивалът "Улица Станционна" (Station Street Festival) ще се проведе от 1-и до 6-и септември/

Съставена от шумен, алтернативен, сайкъделик рок, прогресив поп, джаз, етно и с имена от ранга на Теодосий Спасов, Lalalar, Django Ze, Ангел Демирев Трио, Theodore и New Candys - музикалната програма на Station Street Festival трудно може да намери еквивалент в страната.

Близо 20-те музикални формата ще излязат на улица "Иван Вазов" в Пловдив от първи до шести септември.

Специално за музикалната програма на фестивала са сформирани две чисто нови групи, които показват и най-новите течения в музикалния свят.

От организаторите заявяват, че сцената ще е специфично съобразена с основната линия на фестивала - улица Станционна е улицата, която води към пловдивската централна ЖП гара - а размерите на сцената и озвучаването ще отговарят на най-високите изисквания на артистите.

Очаква се музикалната програма да събере над 20 000 души в рамките на шестте дни.

Освен богата музикална програма, геймингът пристига на улица Станционна с цял вагон гости. По време на фестивала ще покажем на посетителите какво се случва на родната indie сцена по време на първия в България Indie Game Showcase и ще ви запознаем с популярни личности от родните гейминг среди.

Към програмата са предвидени активности на Народна Библиотека "Иван Вазов", Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства, Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков", Технически Университет - Пловдив, Автомобилен Ретро Клуб Пловдив и много други. Подробности за програмата можете да научите на:

Facebook: https://www.facebook.com/StationStreetFestival

Instagram: https://www.instagram.com/stationstreetfestival/

Site: https://stationstreet.bg/

Официални партньори на събитието:

Пловдив - Европейска столица на културата 2019, BeeBopCafé TV, CoolDown, How2Plovdiv, IGS Sound & Light

 

station street festival 2023

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".