STEEL PANTHER пуснаха лайв видеото "The Burden of Being Wonderful"

29 май 2021, 10:16 ч. 626 / 10 0
пред./следв.

   Американската пародийна глем банда STEEL PANTHER осъществи онлайн концерта "Fans Come First" на 22 май. Това беше първо стрийминг събитие за групата от отмятната на "Gobblefest" през миналия декември.

   Сетлистът бе избран след гласуване от феновете на "Пантерите". С вота почитателите публикува свои видеа, в които разказват как са открили бандата. Част от тези кадри бяха излъчени по време на лайва. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате изпълнението на една от песните. Парчето е "The Burden of Being Wonderful".

 

 

още за:

Steel Panther


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".