Стефан Вълдобрев и ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ свирят в София на 28 май

15 апр 2022, 07:42 ч. 418 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първата изява на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) на открито в София тази година ще се състои на 28 май 2022 година на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Публиката ще има удоволствието да танцува и да се забавлява с най-известните хитове на Стефан Вълдобрев и компания, както и да чуе заредените с много енергия песни от миналогодишната успешна продукция “Жълт код”. В момента музикантите довършват видеото към песента “Там да сияе то”, с чийто ритъм ще посрещнем лятото и която също е част от последния албум на групата.

За настроението на публиката ще се погрижат и домакините от Арена София с обособените барове за храни и напитки.

Цените на билетите за изявата на 28 май, организирана от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, остават засега непроменени и се предлагат в мрежите на Eventim (www.eventim.bg) и Bilet.bg (www.bilet.bg). И тъй като това е концертът, отложен от 9 септември миналата година заради усложнената епидемиологична обстановка в страната, закупените билети от тогава ще важат без презаверка за новата дата.

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко със сигурност ще заредят почитателите си с много енергия и емоции след дългите зимни месеци.

Вратите за концерта на 28 май в Борисовата градина ще отворят в 18 часа. Очакваме Ви!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 15.04.2022 19:20:00 отговори + 0 0
Миро свиреше в една много готина хард рок група от Шумен преди ужасно много години. Какви години бяха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".