Steffen Kummerer с видеопослание за концерта на OBSCURA в София

18 ное 2019, 15:08 ч. 429 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както вече ви съобщихме, прогресив дет метъл бандата от Германия Obscura идва за концерт в София на 20. 02. 2020. Клуб Mixtape 5 посреща групата на Steffen Kummerer като част от европейското турне в подкрепа на последния им албум Diluvium.

Щефан, когото българската публика добре помни като фронтмен на Оbscura от забележителното им участие преди три години като подгряващи на Death DTA, направи специален видео поздрав за феновете в България:

Сега Оbscura се завръща на българска сцена като хедлайнер, а билетите са вече в продажба на цена от 30 лв. в мрежите на Ивентим.бг (поръчай от тук) и Билет.бг. Ако останат в деня, цената им ще бъде 40 лв.

Новината от лагера на Оbscura e, че те подписаха с най-големия независим лейбъл за тежка музика Nuclear Blast. Напълно заслужен договор за наследника на албума Diluvium.
Достойна компания на Obscura на 20 Февруари за концерта в София правят God Dethroned. Дет метъл ветераните от Холандия с осем студийни албума и стотици концерти се завръщат към blackened death metal звученето от създаването си през 1990 и обещават динамичен и надъхан сет. Освен God Dethroned, в концерта, организиран от Projector Plus, ще се включат още и страничният блек метъл проект на Steffan Kummerer, вдъхновен силно от Dissection – Thulcandra и младите лъвове на френската прогресив сцена Fractal Universe.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".