СТЕНЛИ и музиканти от ОСТАВА тръгват на клубно турне из страната

15 ное 2010, 12:11 ч. 533 / 8 7
пред./следв.
СТЕНЛИ, един от най-обичаните и популярни изпълнители в България, се завръща на родната сцена. И то за клубно турне, включващо цели осем града. Обиколката обхваща дати от втората половина на ноември и началото на декември. СТЕНЛИ ще стартира участията си на 20 ноември от Бургас, преминавайки още през Варна, Велико Търново, Благоевград, София, Пловдив и Стара Загора, той ще завърши с концерт в Габрово на 11 декември. Начинанието се осъществява със съдействието на "Jack Daniel's" и "Строежа". Предвиденият от СТЕНЛИ сет ще бъде в акустични аранжименти, като на сцената с него ще свирят китаристът на ОСТАВА - Георги Георгиев и друг бивш член на групата - Михаил Шишков (клавишни, педъл стийл китара), познат още от предаването "Нощни птици" и множество проекти на популярни бългаски изпълнители. Сред песните, които се очаква да бъдат представени в клубовете са "Обсебен", "Пътят към храма", "Как се казваш", "Стар парфюм", "Жулиета", "Бъди какъвто си", "Дъвка балон", "Да летим над града", още много други, както и общото с Остава "Поля от слънчогледи". Като част от предстоящото турне, на 2 декември в столичния клуб "Строежа" СТЕНЛИ ще направи съвместен концерт с група ОСТАВА. Билети за събитието вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg - "Офис 1", "Техномаркет", "М-тел", "На Тъмно", "Ориндж", "Мултирама", както и на място в "Строежа". Цената им на предварителна продажба е 10 лв., като броят на билетите е ограничен до 300. През 2007-а, във същия клуб, Стенли гостува на ОСТАВА за изпълнението на три песни, което силно въздейства на присъстващите. Този път музикантите са подготвили два отделни самостоятелни сета, включващи най-доброто от творчеството им. Във всички останали клубове билети ще се продават само на място преди концертите, а цената им е 8 лв.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.11.2010 09:15:53 отговори + 0 0
Стенли е велик, ама тея от ОКТАБА са отвратителни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един от народа... 16.11.2010 01:29:46 отговори + 0 0
Язък, че няма да минат през Шумен, май ще се ходи до Варна .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unreal 15.11.2010 22:34:34 отговори + 0 0
Стенли велик ако мога ще посетя събитието Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bestyal 15.11.2010 21:10:11 отговори + 0 0
с Мушона ще идеме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2010 20:48:24 отговори + 1 0
ми има общо с рока, все пак е бил в Тангра, ако изобщо знаеш кои са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


My Lord Atanas 15.11.2010 20:24:37 отговори + 0 1
Не знам какво общо има Стенли изобщо с метъла и рока ама няма значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2010 13:34:51 отговори + 0 0
мауку вуакчее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".