Стенли с премиера на сингъла "Чужди тела" с участието на дъщеря му Никол

9 окт 2019, 16:32 ч. 2453 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Рицарят на меланхоличния рок Стенли се завръща на сцената с „Чужди тела“

Радио премиера: 9 октомври, 2019

Специално участие в песента има 17-годишната дъщеря на певеца - Никол

„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на звездата, който Вирджиния Рекърдс ще издаде на 1-ви ноември с медийната подкрепа на БГ радио

Стенли заедно с групата си ще представи албума „Чужди тела“ в деня на премиерата (01/11) на концерт-промоция в клуб Music Jam (ул. Пиротска № 5)

Продажбата на билетите за събитието стартира също днес в eventim.bg тук: https://bit.ly/2ODwD7P

Днес, 09.10, е радио премиерата на „Чужди тела“, новия сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители – Станислав Сланев-Стенли. Сингълът е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

Автор на музиката на песента „Чужди тела“ е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ с вокали се включва и един много специален гост за Стенли: 17-годишната му дъщеря Никол.

„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември (петък) от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). „Чужди тела“ е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.

Стенли и групата му ще представят албума „Чужди тела“ на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam. Билетите за концерта-промоция влизат в продажба от днес в www.eventim.bg, https://bit.ly/2ODwD7P

Освен песните от новия албум по време на концерта в Music Jam, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Поля от слънчогледи“ и други. Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани).

По време на концерта - промоция ще се състои и видеопремиерата на сингъла „Чужди тела“.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 10.10.2019 08:36:06 отговори + 3 1
Ох котьоооооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dermolit 10.10.2019 04:36:06 отговори + 1 3
???????????? Жена му била хубава?! Май не сте я виждали без фотошоп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

щото 10.10.2019 10:22:35 + 2 0
Със сигурност съм я виждал без фотошоп, защото съм я виждал по телевизията. Тя и там е била с грим и т.н.
Но колко изобщо са известните и големи красавици, които без фотошоп/грим и т.н. си остават пак големи красивици? Много много малко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ггггг 9.10.2019 17:19:11 отговори + 5 0
Малий* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ггггг 9.10.2019 17:18:20 отговори + 12 1
Малки, че хубава дъщеря има тоя пудел! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

щото 9.10.2019 17:23:35 + 12 1
май, май има и хубава жена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".