Стенли се завръща на сцената с голям концерт и нова банда

2 май 2017, 09:45 ч. 1613 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Един от най-емблематичните музиканти за българската съвременна музика ще забие в София на 19-ти май в Sofia Live Club. Бомбастичното завръщане ще бъде част от предстоящите концерти на новата банда на Стенли.

За концерта си в Sofia Live Club певецът е забъркал интересна комбинация от музиканти – Иво Чалъков - китари, Стефан Попов - ударни и Димитър Ковачев - Фънки - бас китара. Очаквано добра комбинация, която несъмнено ще поднесе на ценителите много рок и музика за душата.

Формацията подготвя новите си музикални изяви от няколко месеца, а вълнението им е по детински приятно. Стенли няма да подлъже чувството ви за модерност и ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега - "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш" и "Обсебен". Съответно, очаквайте нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво звучене. Освен с любими до този момент парчета, рок музикантите ще зарадват феновете си с неостаряващи класики. Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца, песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група Тангра.

Дебютният концерт на рок бандата няма да мине без изненади. На участието им в клуба ще има много гост-изпълнители, с които Станислав е приятел на сцената и в живота.
"Винаги съм си представял, че моята група ще звучи с много тяга и ще изглежда мащабно откъм сцена и представяне. На 19-ти май очаквайте модерно шоу с мултимедия, нов звук и 100% Rock’n’roll ", споделя Стенли за концерта в Sofia Live Club.

Билети за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси [поръчай онлайн]. Цената на място ще е 15 лева.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 2.05.2017 13:13:42 отговори + 1 1
Определено звучи интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".