Steve Hackett с концерт в София на 31 май 2019 г.

28 сеп 2018, 11:28 ч. 2100 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уважаеми дами и господа,
София Мюзик Ентерпрайсис
има изключителното удоволствие да ви представи

Рок легендата

Steve Hackett
Genesis Revisited Tour 2019

31 май (петък) 2019, 20:00ч.
"Зала 1, НДК"

Steve Hackett е световно признат гениален рок музикант. Той е водещият китарист на легендарната британска рок група Genesis и е част от оригиналния й състав наред с Peter Gabriel, Phil Collins, Tony Banks и Mike Rutherford. Великите Genesis са сред 30-те най-продавани изпълнители на всички времена. Те имат над 150 милиона продадени копия на свои албуми и са носители на едни от най- престижните музикални награди.
Steve Hackett е изключително иновативен музикант и композитор. В своето творчество той умело съчетава елементи от различни жанрове като блус, фолклор и джаз. Соловата му кариера процъфтява през средата на 80-те години, не само с хитове като Cell 151, но и с участието му в супер групата GTR, в която заедно със Steve Howe, Jonathan Mover, Phil Spalding и Max Bacon покоряват Америка и стават изключително популярни. След GTR, Steve Hackett работи заедно с редица големи музиканти като Paul Carrick, Bonny Tyler, John Wetton и Brian May и създава своя хитов албум Genesis Revisited.
Новият солов албум на Steve Hackett предстои да бъде обявен в началото на 2019, когато започва и голямото му турне Genesis Revisited 2019, очаквано с огромен интерес от феновете по цял свят.
Рок легендата Steve Hackett ще посети България на 31 май 2019 година, и българските почитатели ще имат изключителната възможност да чуят на живо едни от най-големите хитове на Genesis, както и песни от соловите албуми на музиканта!

Билети
Билетите за концерта на Steve Hackett ще бъдат на цени от 50 до 100 лева

и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Продажбата на билети стартира на:
28 септември (петък) 2018 г. в 11:00 ч.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 28.09.2018 14:11:07 отговори + 4 12
Излиза, че основно работи с мъже-музиканти и това не е ли все пак сексистко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".