Steve Harris иска да превърне къщата си в Англия в хотел за фенове на IRON MAIDEN

22 авг 2017, 10:16 ч. 1258 / 8 3
пред./следв.

   Вече пет години басистът на IRON MAIDEN Steve Harris не успява да продаде къщата си в Есекс, Англия. Музикантът предложи имота на пазара през 2012 г. През 2013-а той намали обявената цена от 6 750 000 паунда на 5 850 000 паунда. През 2015 г. музикантът искаше 4 950 000 паунда за историческата луксозна сграда, а от миналата година цената е вече 3 950 000 паунда

   "Когато пуснах къщата за продажба, не бях сигурен искам ли да я продам и затова сложих малко глупава цена. Мислех си, че ако някой е готов да я плати, е добре дошъл. След това обаче намалих цената и тя е наистина разумна сега", коментира Harris

   И на този етап обаче не е сигурно дали имотът ще бъде продаден. Затова Steve има наум "резервен план". Той е да превърне сградата в бутиков хотел за фенове на IRON MAIDEN. Към къщата има и студио, в което е записан албумът "Fear of the Dark" и др., освен това имението е пълно с меморабилия на "Девиците", която би била притегателна сила за почитателите на бандата от цял свят.

   В момента Harris живее на Бахамите и най-малкото му дете все още учи там. Така че музикантът ще остане на островите поне още четири години. Освен това и климатът в района на Карибско море му понася доста по-добре от хладното и мрачно време на Албиона.

   Ето видео за имението в Есекс:

 

 

steve harris mansion



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


голям кич 22.08.2017 19:42:00 отговори + 1 2
тия са по зле и от римляни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 22.08.2017 10:39:10 отговори + 6 6
Като видях вехтия телевизор в билярдната, и се отказах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 22.08.2017 10:20:27 отговори + 7 4
И на мен климантът в района на Карибско море ми понася доста по-добре от хладното и мрачно време на Албиона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".