Steve Howe издава нов соло албум в края на юли

29 апр 2020, 19:12 ч. 482 / 4 0
пред./следв.

   Легендарният китарист Steve Howe (YES, ASIA и др.) ще издаде нов самостоятелен албум, озаглавен "Love Is", на 31 юли чрез "BMG Records". Това ще е първа соло творба та музиканта от 2011-а насам, когато излезе инструменталният диск "Time".

   Предстоящият албум ще включва пет инструментала и пет песни и ще се предлага в различни формати на CD и винил. Вокалите, акустичните и електрически китари, клавишните, перкусиите, както и бас партиите на инструменталните парчета са записани от Howe. Вокалистът на YES Jon Davison участва с беквокали и бас на песните. Третият студиен музикант е барабанистът Dylan HoweSteve е и продуцент и саунд-инженер, за миксирането и допълнителен инженеринг е отговорен Curtis Schwartz. Траклист и обложка:

01. Fulcrum *
02. See Me Through
03. Beyond The Call *
04. Love Is A River
05. Sound Picture *
06. It Ain't Easy
07. Pause For Thought *
08. Imagination
09. The Headlands *
10. On The Balcony

* инструментали

 

 

steve howe



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".