STICK TO YOUR GUNS представят видеото "Hush"

12 юли 2022, 07:41 ч. 358 / 5 0
пред./следв.

   Американската хардкор/пънк банда STICK TO YOUR GUNS ще издаде новия си студиен албум "Spectre" на 29 юли чрез "Pure Noise Records".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните. Парчето се казва "Hush".

   През миналия месец организаторите на някои европейски фестивали отмениха участието на групата заради скандал, свързан с изказвания на вокалиста Jesse Barnett в подкрепа на Владимир Путин и войната в Украйна. В последствие групата публикува изявление, с което се опита да минимизира щетите и се разграничи от насилственото уреждане на спорове и военните конфликти. Макар оригиналните коментари на фронтмена да бяха изтрири, в Мрежата има запазени копия, които показват позиция, която има защо да бъде критикувана.

 

 

още за:

Stick To Your Guns


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".