Sting пристига за концерт в София на 7 юни

22 фев 2011, 10:23 ч. 1169 / 17 65
пред./следв.
От "Sofia Music Enterprises" анонсираха концерт на Sting в София на 7 юни, част от Symphonicity-турнето на звездата. Мястото е стадион "Георги Аспарухов", билетите ще бъдат на цени от 80 до 200 лв. и ще се разпространяват в мрежата на "Тикетпро" от 25 февруари (петък). Събитието ще бъде част от "Arena Muzika 2011", заедно с насрочения за м. май концерт на ROXETTE в столицата. Бившият фронтмен на THE POLICE ще свири освен със своя бенд и със симфоничен оркестър. Сцената ще бъде разположена с гръб към сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов". Пред нея, върху терена, на специално покритие, ще бъдат позиционирани 5500 седящи места. Останалите места ще бъдат разположени на трибуната на сектор "А", на стадиона, като капацитетът по този начин е ограничен до 13 500 души.
   Преди София Sting ще свири в Букурещ, Румъния (6 юни), а след това - Белград, Сърбия (8 юни).


Коментари   (65)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pinк 10.03.2011 10:47:40 отговори + 0 0
Спокойно, мили хора, стадиона е най-малкият проблем. Вижте кой го организира - поредният провален звук на концерт. Ако поне малко вземат да се поучат СМЕ от другите концерти и организатори няма да ме болят ушите като слушам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 5.03.2011 11:01:48 отговори + 0 0
А сега де...ЦСКА счупили Герена. Стинг и Роксетите ще пеят в руините Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 26.02.2011 17:57:06 отговори + 0 0
Къде е и къде не е мястото за новината относно концерта на Стинг, е неуместен спор-аз лично я прочетох първо тук. И благодаря на Катехизис за това!Има артисти и банди със завиден музикален принос,за които всяка уважаваща себе си медия намира място в новините си.
Имам вече от днес 2 билета Цена-100 лв. И да кажа, че има и билети по 400...Белград е прекрасно място за концерти, но освен цената на билета, се прибавят и пътни, нощувки, отпуск и т.н. така че в този случай излиза по-скъпо от "Герена". А и Т.Батков все пак си иска неговото за съоръжението, няма как да е виновен само организатора за цифрата, която се получава с хонорара на артиста и т.н.
Моля се да не вали, и който е фен на Стинг-да се накефи на Мах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 26.02.2011 15:07:20 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2011-02-26 14:55:43
Е ти какво искаш!?...хората имат да плащат лизинги за Мерцедеси и БМВ-та. Парици им трябват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 14:55:43 отговори + 0 0
Концерта на Стинг в Белград цена на билет е от 3000 динара = 56лв до 9000 динара = 169 лева.
така:
най-скъпия билет е 169 лева, най-евтиния - 56 лева с по 40 лева са по-скъпи от БГ билетите, което означава, че чичо ви funky и батко ви амеба ще забогатеят с поне толкоз разлика на калпак, отделно от другото - спонсори ала ти бала.
Ако додат 10 000 човека на Стинг x 20 еуро на калпак = 200 000 еуро допълниттелни приходи отгоре от цената за Белград.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стинг 25.02.2011 09:01:05 отговори + 0 0
като не ви харесва, не я четете и не пишете коментари, ще ви *** и задръстеняците
добре че всички метъли не са като вас
ще си прая концерти където искам и ще си рекламирам където искам
аре пътеките
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 25.02.2011 04:08:08 отговори + 0 0
Таа новина нее за тука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Discord 24.02.2011 18:17:56 отговори + 0 0
Хора, няма смисъл от спорове. haini има право, аз също се учудих, когато видях новината в този сайт, но пък от друга страна какво чак толкова лошо има? Може да не харесвате Стинг, аз пък не харесвам Мадона и все пак не правя проблем от факта, че клиповете й са по всички музикални канали, да не говорим, че даже слушах концерта й от балкона си ( не, че имах особено голямо желание, но...) В сравнение с това, една статия за Стинг, макар и тук, в този сайт, е нищо. Не виждам защо се впрягате чак толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 24.02.2011 16:27:46 отговори + 0 0
" Анонимен - 2011-02-24 15:48:44
няма проблем че не си ял бой
то от това не се поумнява "

Абсолютно вярно е Ама много се изкушавам да опитам - току виж съм прихванал малко повече мозък. Обаче май няма да е точно от фен на Стинг. Някой пич дето слуша повечко Anal Nosorog примерно, може и да се смили над мен и да ме ступа, но все нещо не мога да се скарам като хората с такъв тип.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 15:48:44 отговори + 0 0
няма проблем че не си ял бой
то от това не се поумнява
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haini 24.02.2011 15:37:48 отговори + 0 0
@ плюя Абе човеко, вземи разгледай нещата, написани от Варг, както и неговите интервюта. Варг е мизентроп, националист, индивидуалист и е силно асоциализиран след затвора (а и преди това). Както би казал Варг - посещаващите този сайт могат да слушат каквото си искат - това си е тяхна работа. Дори има и подобно изказване по повод нацистките идеи на повечето от феновете му:
" В края на краищата Burzum има фенове и в Израел, но това не ме прави евреин. Моите фенове - това не съм аз, защото примерно не мога да съм жена. Аз съм си аз. Въобще считам, че да се харесва нещо е нормално. Радвам, се че нацистите харесват моята музика, така като се радвам, че я харесвате и вие..."

:-) - човека определено е шегаджия. Къде виждаш Стинг да прилича на Варг? Представяш ли си Варг да направи концерт със симфоничен оркестър или изобщо концерт? Не, че ще ми отговориш смислено, eй така си питам. Дреме ми на оная работа дали ще има концерт на Стинг или не. Щом искате ходете. Факт е че, си пишем в сайт който се е нарекъл "Метъл катахезис", а не "Рок катахезис" или "Музикален катахезис". Това име би трябвало да е някакъв вид филтър на темите в него и не означава, че съм против обсъждането на концерта на Стинг, Глория или на който и да е на други места. Бой не съм ял досега, може би защото имам доста приятели, които мислят като мен, а може би и защото предпочитам да почерпя някой като теб с бира и да поспорим. Ама ако много държиш може и да си треснем по една по мутрите ако се видим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плюя 24.02.2011 14:09:37 отговори + 0 0
защо, след като Варг слуша Кюър и Д. Мод, да не може да слуша Стинг и как реши, че не може да го има принципно? А как реши, че посещаващите тоя сайт НЕ трябва да слушат Стинг, че дори и трябвало да им се драйфа. Това последното показва ИМЕННО твоя умствен багаж, ограничеността и тесногръдието ти. Не проявявам чувство за хумор, защото изказванията ти са жалки и будят в мен по-скоро съжаление, че все още има такива заблудени хора. Независимо дали ти харесва или не, концерт на СТИНГ ще има, това е обявено тук и се харесва от 114 души - смятам това е достатъчно.
Относно зъбите, колкото и да си луд или голям или какъвто и да си, мен това не ме интересува. Ако ръсиш такива глупости и на живо, а не само тук, със сигурност си ял бой.
Да, аз харесвам Варг и музиката му. Той е точно същия вид индивидуалист, какъвто е и Стинг
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 24.02.2011 13:57:26 отговори + 0 0
@ плюя: Ето ти извадка от едно интервю на Варг, който е един от любимите ми изпълнители и внимателно следя. Вероятно си го пропуснал. То е пред белоруско метъл списание и затова е на руски:

"Вообще, что по-вашему стало лучше в музыке и что хуже с тех пор, как вы начали играть? Какую музыку вы любите сами?

Не знаю, что сейчас стало лучше или хуже, потому что на современную музыку я особо внимания не обращал. Я всё ещё слушаю The Cure, Das Ich ("Die Propheten"), Dead Can Dance ("Within The Realm Of A Dying Sun"), Depeche Mode, Чайковского ("Лебединое Озеро" и "Щелкунчика" в частности) и другую классическую музыку, старые советские и немецкие марши, Лилльбьорна Нильсена (прим. Lillebjørn Nilsen - норвежский фолк-исполнитель) и New Order. "

Както виждаш няма Стинг и не може да има принципно. Човекът слуша музика, която съответства на мирогледа му, който може да се определи най-общо с това негово изказване от същото интервю:
"Во многих интервью ты сетовал относительно бедственного положения современного общества/человечества. Что ты делаешь для того, чтобы изменить его, или, как тебе кажется, сохранить его? Неужели общество настолько безнадёжно, что ты стал безжалостным и бесчувственным к ближнему своему?

Да, эти тонущие обломки кораблекрушения плывут в бездну, а я предпочитаю прыгнуть за борт и плыть к берегу, чем пытаться убедить слепой экипаж заковать безумного капитана в цепи и поворачивать обратно. Другие сообразительные люди тоже прыгают за борт, и мы лучше тех, кто собирается утонуть, когда судно пойдёт ко дну. Это выживание наиболее приспособленных..."

Спеделям тези мисли на Варг и те са в контекста на това което съм написал по-долу. Квалификациите ти за мен са по-скоро обидни за теб, защото показват нивото ти на възпитание, умственият ти багаж и невъзможността ти да направиш нормално заяждане с някой, с достатъчно чувство за хумор. Имай в предвид, че съм доста едър и луд и ако силно искаш да ми размажеш зъбите, може да постигнеш точно обратния ефект (при това при законна самозащита, за да нямам проблеми със съда :-)).

Извинявам се на всички, че отговарям на плюя, и по специално на убава, ама не съм човек който като го плюят е свикнал да си трае. По всичко изглежда, че с плюя харесваме Варг и имаме малък приятелски спор около неговото творчество и личност. Както обещах - нито дума не съм казал за концерта на Стинг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 24.02.2011 09:11:02 отговори + 0 0
Извинявам се ако ставам нахален, но поствам за да не каже някой, че съм хейтър:
ако СМЕ искат да докарат Стинг - в сегашния му вид (доста различен от "несебърския" му период) мястото му е зала България. Или поне зала 1. Ако искат печалба - лошо няма, всички я искаме - да докарат на фестивала "Герена музика" нещо като за стадион. Бон Джови примерно, по това време минава от тука. Иначе се получават смехории геренски тип: Нопфлър бичи в ндк. Симфоника на столче не Герена. Яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плюя 24.02.2011 09:06:20 отговори + 0 0
""Не мога да си представя, че съществува човек с ник Varg Vikernes, който да харесва Burzum, да знае за какво става дума и същевременно да не повръща от типове като Стинг"

haini
Хехехе, смешник, ти за Варг само май знаеш, че има група Бурзум и нищо повече. Я влез в тоя негов ми ти сайт, дето си го намерил по случайност преди 2 дена и прочети както слуша напоследък. Уверявам те, че не е нито мейдън, нито венъм, нито лепа брена. Комплексарите в тея коментари понякога ми идват в повече. Такива като тебе не заслужават нито уважение, нито ирония - само бой в зъбите и нищо повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дъртия 24.02.2011 08:22:50 отговори + 0 0
СМЕ - "Столове Монтираме Ефтинко". Иначе Герена спрямо Локомотив е като Зала България спрямо Зала Фестивална - прогрес отсекъде. Лично аз предоставям Стинг в този му вид на, както точно беше писал някой долу "мутрафончета и пораснали чавдарчета", които ходят на концерт само ако организатора се сети да прати покани на шефа на фирмата. Фънки, жалки сте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.02.2011 22:35:01 отговори + 0 0
даже и два метра под земята ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пукнатата бъчва 23.02.2011 22:01:30 отговори + 0 0
Баба ми винаги е права. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.02.2011 21:46:42 отговори + 0 0
права е баба ти
хората на които е сайта си имат право да го кръщават и поддържат както си искат
като не те кефи - върви на някоя рок сайт, който не е съобщил за концерта на Стинг
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пукнатата бъчва 23.02.2011 21:42:55 отговори + 0 0
haini е прав!!! [2] В крайна сметка обаче, всеки да си ходи, където иска. Като имате пари за харчене, харчете си. Супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


666 23.02.2011 20:43:22 отговори + 0 0
haini е прав!!! Колкото до Sting - оляха се с тия цени... Ама при SME е така - ден година храни ;-(((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 23.02.2011 15:01:37 отговори + 0 0

Стига де, Стинг си е добър музикант, макар и да няма нищо общо с метъла, просто в сайта се опитват да обхванат не само метъл-, но и рок-музиката (във всичките й варианти). А, haini, всъщност доста нормални хора се интересуват от физика, друг е въпросът каква е реализацията им в България. Поздрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 23.02.2011 13:53:34 отговори + 0 0
haini, ще ме извиняваш, обаче се държиш като пълен олигофрен. Биографията ти не интересува никого, вижданията ти - също. Хора с идиотски изказвания като твоите създават лошо име на метълистите и музиката, която слушат. Спри се овреме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 23.02.2011 13:42:04 отговори + 0 0
@убава.. - 2011-02-23 13:12:31
Хубав коментар с необходимото уважение и ирония в него. Жалко, че не се интересуваш от различни от твоето мнения. Извинявам се, че отговорих на въпроса на дали имам завършен 3-ти клас. Явно си свестен или свестна, но моите мисли, музикални вкусове и начин на изразяване ти пречат. Пожелавам весело изкарване на всички на концерта на Стинг, където уви, няма да се срещнем и както желаеш няма повече да преча с моите метал/метъл драсканици. Колкото до сайта - май е време да се преименова на "Турлюгювеч Катахезис".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 23.02.2011 13:12:31 отговори + 0 0
@ haini: А защо смяташ, че ни интересува биографията ти? Също така не ни интересуват сравненията ти между сайт за музика и коя да е религия. Още повече, че Стинг е рок музикат, и то от най-големите, т.е. има място в новините на сайт, като Metal Katehizis. Със същия успех можеш да пуснеш и една критика в сайта mp3.bg, че публикуват музикални новини и статии, вместо за иновациите в електронните формати.
Върви да си негодяйстваш над молекулите, докарвайки ги до трепет, докато им четеш нередактирани текстове за изкуствознанието, и ни остави да си дискутираме музикалните новини.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haini 23.02.2011 12:36:29 отговори + 0 0
, Пич нали това ти обяснявам, че съм удивителен негодяй и изрод. Завършил съм физика, точната ми специализация е "Теоретична молекулярна спектроскопия". Имам публикации в областта на Вибрационния анализ на различни молекули (става дума за Теория на групите и други подобни неща). От години обаче имам издателство и издавам основно българска литература и книги в областта на изкуствознанието. Това е защото "нормалните" хора не се интересуват от теоретична физика, а и изродите като мен трябва да живеят от нещо. Радвам се, че всички "нормални" хора имат отрицателно мнение за такива като мен. Чувствата са ни напълно взаимни. Бих добавил: "Да го духат!" :-) Обществото ни смърди ужасно и би било прекрасно ако бъде унищожено. Та Метала си е Метъл. Колкото за грешките в текстовете - доста от ръкописите, написани от известни писатели, са пълни с грешки. Те се оправят лесно - има си редактори и коректори. Виж смисъла не може лесно да се оправи, особенно ако няма такъв. По-важно е какво си написал, а не как. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 23.02.2011 11:33:26 отговори + 0 0
"haini - 2011-02-23 11:18:39
нещо повече пречЪт на"

Ама ти наистина си грешка на природата )))))
Имаш ли завършен поне трети клас? Съмнявам се
Ето заради такива като теб мнението на нормалните хора за метАлите е отрицателно. Напълно ги оправдавам - то като те види/чуе/чете човек и се хваща за главата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 23.02.2011 11:18:39 отговори + 0 0
Благодаря ви за отговорите на моя пост. Вие наистина ме развеселихте, както и очаквах! Особенно кфалификациите, които ми лепвате. Със сълзи на очи и в пълно разкаяние, признавам, че аз съм не само тъпак и грешка на природата, но съм и зловреден асоциален тип - изрод, койте не се е раждал на тоя свят. Моите музикални, морални и други разбирания водят до обществен упадък и дезинтеграция, нещо повече пречът на щастливaтa дрямка zZz, в която е изпаднало щастливото ни тъпанарско общество. Сайт, в който няма елементарна последователност да е това, за което се е обявил е хлъзгав като гол охлюв и защитата и на най-големия Тигър не би оправило нищо. Не мога да си представя, че съществува човек с ник Varg Vikernes, който да харесва Burzum, да знае за какво става дума и същевременно да не повръща от типове като Стинг. Ако не вярвате - вижте www.burzum.org - сайта е на руски и английски. Та Метал значи Метъл - това е положението. Стинг и Полис не са праведна музика. Който не вярва нека пукне и като се яви на Свети Рони, нека го пита лично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 23.02.2011 11:02:21 отговори + 0 0
Не може, треа да слушаш Maiden и Manowar, да се напиваш като гъз и да крещиш 'метъъъл' и 'йебаньеееее'. Тва е положението, Стинг е за позьори, като мен и теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.02.2011 10:00:51 отговори + 0 0
за пореден път се убеждавам, колко много се разпада обществото ни.
Чакайте малко хора, слушам и Моторхед, харесвам и Стинг.Съвсем друг е въпросът,че от чисто финансова гледна точка, може би няма да мога да посетя концерта.Какво е това определение "метъл" ? Това че слушам например по-хард музика не означава, че не мога да слушам и Полис,Дженезис и т.н. ? Извинявайте, но е глупаво.Какво като името на сайта Метъл Катехизис, ми дайте само религиозни метъл групи да пускаме.При това Полис и Стиг са били много преди новоизлюпените хардкор банди, който ще пълнят летните фестивали.Аз пък ще кажа, че няма да дам 80 лв. за да ги слушам, но феновете си ги харесват."Разни хора, разни идеали." Какво се правят всички на големите Метъли и философи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Varg Vikernes 22.02.2011 22:43:19 отговори + 0 0
Нормални са цените - долу горе. Все пак не може да искате такава голяма продукция със симфоничен оркестър и то не кой да е за 40/50 лв...не става. За сравнение през октомври на същото турне, за средна категория места дадох 100 евро и си заслужаваше всеки цент. Който иска ще намери начин да отиде, който не - има n на брой други концерти. Все пак Symphonicity на открито...не знам, няма да е същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елто 22.02.2011 20:56:58 отговори + 0 0
Това е преди всичко сайт за качествена музика, а Стинг не е нищо друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейли Хипноузис 22.02.2011 18:58:40 отговори + 0 0
Уважавам Стинг, но нямам излишни 200 лева =( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zZz 22.02.2011 18:44:19 отговори + 0 0
@haini

Ти си толкова неграмотен и умствено и музикално ограничен, че чак се чудя защо природата се е хабила да ти пълни мозъчната кутия с нещо.

За теб и за неграмотниците като теб - под заглавието на сайта ясно пише: "Сайт за ПРАВЕДНА музика". Ако Стинг и Полис не са праведна музика, не знам кое е.
Задръстени метъли!!! Слушайте си задръстените метъл групи и не пишете за неща, от които си нямате и бегла представа!

Виж се колко си жалък:

"МетАл - значи метЪл".

Ти си срам за природата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.02.2011 17:59:32 отговори + 0 0
@haini
Ти *наистина* ли сравни музикален сайт с религиозна институция или само на мен така ми се стори?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haini 22.02.2011 17:41:44 отговори + 0 0
С риск да повторя коментара си за концерта на сър Елтън Джон в София, бих казал, че в сайт, който се нарича "Метал катахезис" не би трябвало да има новина за концерт на Стинг. Защото:
- Метал - значи метъл, а не лигоч като Стинг
- Катахезис - в преносен смисъл означава резюме на някаква вяра (в пряк смисъл - кратки въпроси и отговори за християнството). Тази вяра не се изповядва от Стинг. Това е метъл вярата.
Та все едно в някоя църква да започнат да коментират от амвона сурите на Корана, защото видите ли, местния свещеник е много отворен, сърдечен и иска да привлече като посетители и мусюлманите - без да им сменя вярата. Тъй де, всеки посетител е потенциален спонсор :-(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 22.02.2011 17:11:37 отговори + 0 0
? - 2011-02-22 17:05:55
А защо в списание Rolling Stone не пишат само за Rolling Stones? Ей т`ва не мога да разбера!
------------------------------------------------

...и всяка статия да започва с "Мило Дневниче" ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 22.02.2011 17:05:55 отговори + 0 0
А защо в списание Rolling Stone не пишат само за Rolling Stones? Ей т`ва не мога да разбера! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Goiko 22.02.2011 15:21:01 отговори + 0 0
@ Kreator - 2011-02-22 15:06:53

Това:
http://www.rogerwaterstours.com/wp-content/uploads/2010/07/roger-waters-o2-arena-berlin.jpg

Това:
http://www.freewebs.com/veni-video-vici/sazka-arena-prague.jpg

Това:
http://www.roarhitect.ro/fisiere/image/articole/arena%20zagreb%205.jpg

И това:
http://de.academic.ru/pictures/dewiki/66/Belgrade_Arena_north-northwest.jpg

приличат ли ти на забутани катедрали? Ти нормален ли си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 22.02.2011 15:06:53 отговори + 0 0
Е това със седалките е пълна глупост . Кой ще стои мирно на концерт . Да си го направят като хората и повече хора ще дойдат . И се уляха с билетите .Той Стинг свири в некви забутани катедрали .Да и той има някакви принципи ама за страна като нашата е доста и то само за един изпълнител това е просто смешно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Барни Гъмбъл 22.02.2011 14:58:36 отговори + 0 0
Да обобщим - метълите, които не слушат Стинг, са като чалгарите, който не слушат нa Металика баладите.

Изобщо, Стинглес метъл и топла бира "Duff" - не ми ги хвалете!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 14:38:07 отговори + 0 0
Барни Гъмбъл - мн си задръстен.има доста метъли , които слушат и друг тип музика.не всички са коне с капаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

He 22.02.2011 14:34:39 отговори + 0 0
супер браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Барни Гъмбъл 22.02.2011 14:18:12 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-02-22 13:34:42
"никой метъл няма да иде -- Стинг ще е гледа празни трибуни"


Без метъли тоз концерт ще изнемогва като без емфие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 14:06:34 отговори + 0 0
'убава.. - 2011-02-22 13:48:17
Оп! Уредих се при едни приятели да го слушаме от балкона. ТАМ СЪЪЪЪМ!....

Евала.. на кой етаж си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.02.2011 13:56:17 отговори + 0 0
"Анонимен - 2011-02-22 13:34:42
никой метъл няма да иде -- Стинг ще е гледа празни трибуни"

Не е нужно метъл да отиде - Стинг го слушат и всякакви други хора, които не слушат рок и метъл.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 22.02.2011 13:48:17 отговори + 0 0
Оп! Уредих се при едни приятели да го слушаме от балкона. ТАМ СЪЪЪЪМ!.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 13:36:13 отговори + 0 0
Стинг трябва да го сложат за тия пари в Националния театър, или зала България, амфитатъра ж Пловдив нещо такова, а не на стадион... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 13:34:42 отговори + 0 0
никой метъл няма да иде при положение, че юни и юли има два големи метъл фестивала.за 200 лв си изкарвам в Каварна екстра.Стинг ще е гледа празни трибуни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.02.2011 13:31:20 отговори + 0 0
Да му се не знае...
Само преди три-четири години при идването на звезда от подобен калибър човек можеше да прочете в коментарите към новините предимно постове от рода на "Там сме!" и малоумни хейтъризми. Сега, обаче, повечето коментари са за високите цени. И с право. БЕЗУМНИ са. Принципно, от чисто меломански интерес бих отишъл да гледам Стинг, но... От форума:
Ozzy:
1. За десети ред в Загреб (където стандартът е двоен на този у нас, а залата е космически кораб) платих 140 лева. Тук за същото място ще ми искат 200 лева.
---
Надявам се, че Ози няма против да го цитирам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.02.2011 13:27:50 отговори + 0 0
на тоя левскарски стадион нема да стъпим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скорпионката 22.02.2011 13:21:04 отговори + 0 0
Кой ще го гледа тоя прост чалгар Стингя ве?Като пеееше "Месечина бате" с Полюцийката, ставаше за нещо,ама откакто тръгна солово деградира повече и от Питър Гейбриъл след напускането на Genesis.Снобарска история за мутрафончета и чавдарчета с арт напъни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 13:14:18 отговори + 0 0
ще се ходи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боцмана Капитан 22.02.2011 13:08:15 отговори + 0 0
`Когато хората искат Примус дайте им хуй.`
Юлий Цезар
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2011 12:17:16 отговори + 0 0
СМЕ ***** ! Бойкот ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 22.02.2011 12:14:09 отговори + 0 0
Оливат се. 100 лева за Кокър в оня коптор, сега други 100 лева за Стинг в този коптор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 22.02.2011 11:54:33 отговори + 0 0
Скъпичко е, ама мисля да ходя. Много се радвам, за което Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BLADE 22.02.2011 11:40:09 отговори + 0 0
Ей в рамките на месец 2 концерта на стадиона до нас! Колко концерти обявиха, а още нищо не са казали за Сонисфиъра. Фалит тотален ме очаква.СУепр Новина!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minstrel in the gall 22.02.2011 11:21:29 отговори + 0 0
В официалния сайт на Стинг пише, че датата за концерта в Румъния е 06.06.2011г., а не 05.06.2011г. Разликата е съществена, защото 05.06 е неделя и е много удобно за разходка до Букурещ, но 06.06. е понеделник, а това променя ситуацията ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 22.02.2011 11:03:04 отговори + 0 0
Стинг се слуша от много и различни хора, така че не се и съмнявам, че при добра реклама ще е пълно и ще се направят добри пари дори и в трудни дни с подобни цени...

Щом има хора които пълнят афтър партито на Кокър(знаещи 2 парчета-сещате се кои...), входа на което само струва 200лв. какво е един концерт и то на Стинг ?! ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Антоний Ласкин 22.02.2011 10:43:34 отговори + 0 0
Фънки си има тоя кофти навик да сложи аристократични цени... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 22.02.2011 10:41:06 отговори + 0 0
mdenchev, от 25 февруари (петък). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 22.02.2011 10:40:25 отговори + 0 0
С тези цени съм пас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 22.02.2011 10:37:52 отговори + 0 0
Новината ме потресе. Кога тръгват билетите в продажба? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 22.02.2011 10:37:36 отговори + 0 0
цените са муци,
от уважение че си зема 2 билета от по 200 лева....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".