Стивън Хокинг участва в новия албум на PINK FLOYD

8 окт 2014, 07:49 ч. 552 / 4 10
пред./следв.

   Докато Roger Waters обяснява раздразнено, че няма общо с новия албум на PINK FLOYD, прочутият учен Стивън Хокинг участва в едно от най-очакваните музикални издания на годината. Известно е, че именитият физик страда от тежкото заболяване амиотрофична латерална склероза. Въпреки че от 1985 г. използва специален апарат, за да говори, Хокинг е записал вокали за парчето "Talkin' Hawkin'".

   Първият нов албум на легендите PINK FLOYD от над 20 години насам е със заглавие "The Endless River" и ще излезе на 10 ноември. Запознахме ви с обложката, съдържанието и различни подробности за предстоящата творба.

   "The Endless River" е посветен на починалия клавирист Rick Wright, като включва и музика, записана от него преди смъртта му през 2008 г. Един от продуцентите е David Gilmour, който изпълнява и водещите вокали в песента "Louder Than Words". В същото парче участва и електронният струнен квартет ESCALA.

   Както вече ви съобщихме, WeRock.bg и музикална компания "Wizard" дават възможност да поръчате предварително своята бройка от ценното заглавие.

pink-floyd-2014-the-endless-river

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аз бре 8.10.2014 15:28:16 отговори + 5 3
Интересно как "записал вокали" се тълкува като "пропял вокали" и "вокални партии". Вероятно са няколко думи, най-много 2-3 изречения, обработени по някакъв начин да се вписват в песента. И защо да се прави капитал от трагедията на Хокинг, тъкмо обратното - въпреки състоянието си той се забавлява с участие в албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симо от Варна 8.10.2014 14:33:16 отговори + 6 1
Хайде първо да чуем албума и после да се настройваме позитивно или негативно, а!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 8.10.2014 13:58:24 отговори + 2 5
Хайде сега сериозно по въпроса-струва ми се,че НЕ ГОВОРИ особено добре
за някои хора факта,че се опитват всякак си и на всяка цена да извлекат
материални или финансови облаги от всичко-дори и от трагедията на един
само човек!.....И-това ли е всъщност оригиналността и особеността на този
наистина чакан с нетърпение албум-да чуем ЗВУЦИ от един нещастен човек,гръмко рекламирани като ВОКАЛНИ ПАРТИИ в един музикален албум???!!!.....Аз лично в този траги-комичен случай наистина се чудя -да се смея ли,да плача ли или да БЛАГОСЛАВЯМ авторите на това недоразумение.......
Спирам с коментарите си до тук,защото ми идват на ума,на езика и на пръстите едни сравнения и определения,които е прието да НЕ ЗВУЧАТ
в т.н. публично пространство!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 8.10.2014 11:08:28 отговори + 4 0
Пропял... вокали... Що за некоректна информация!
Едва ли "вокалите" на Хокинг ще са нещо по различно от няколкото изречения, които изговаря в "Keep Talking" от "The Division Bell".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кики 8.10.2014 11:37:54 + 3 0
че то вокали не означава задължително да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 8.10.2014 11:02:32 отговори + 0 9
.....Що ли ми се струва,че Стефчо май е закъсaл финансово,щом е и пропял.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Разбирач 8.10.2014 10:58:35 отговори + 4 6
Няма Roger и Rick - няма Pink Floyd. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 8.10.2014 10:37:34 отговори + 18 4
"Пинк Флойд без Уотърс няма" -
това е глупост най-голяма,
истината тук е много стара,
Флойд е на Гилмор тучната китара,
гласът му също не е маловажен,
освен това е много снажен,
а Роджър мрънка от инат,
дали не е илюминат?


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ти... верно ли? 8.10.2014 15:22:53 + 6 2
Ставаш за текстописец, бегай в Пайнер... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свинли 8.10.2014 08:41:58 отговори + 5 8
В какви времена живеем! Първо излизахме на протест срещу две правителства, после си пихме бирите, докато джангалите и говорещите майчин език дадоха мандати на същите, Хокинг записва вокали за Пинк Фройд. Сега остава само да чуя албуми от СиТриПио и Чубака и тоя живот няма да съм го живял напразно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".