STONE TEMPLE PILOTS съдят Scott Weiland, той твърди, че е още в групата

25 май 2013, 10:36 ч. 438 / 6 5
пред./следв.
Музикантите от STONE TEMPLE PILOTS - Robert DeLeo (бас), Dean DeLeo (китара) и Eric Kretz (ударни) - са завели съдебен иск срещу бившия си вокалист Scott Weiland, твърдейки че той е саботирал юбилейното турне за 20-годишнината на групата. Певецът постоянно е закъснявал за концертите и е пропускал промоционалните гигове. Weiland е обвинен и че е отказал да комуникира с останалите членове на STP, опитвайки се да си "присвои" турнето. Това е довело до неуредици в бандата и пропуснати значителни възможности.

   STONE TEMPLE PILOTS уволниха Scott Weiland през февруари и преди няколко дни обявиха, че новият им фронтмен е Chester Bennington от LINKIN PARK. От своя страна Weiland отказва да признае легитимността на тази формация и настоява, че STONE TEMPLE PILOTS могат да бъдат само четиримата оригинални членове. Малко по-късно противоречивият певец пусна следното съобщение във "Фейсбук":

   Писмо за моите фенове,

   Както и всички останали, прочетох за моята банда, STONE TEMPLE PILOTS, и тяхното скорошно представяне през миналия уикенд с нов певец. Ще ви кажа истината - това ме изненада. И ме заболя.

   Но групата, свирила миналия уикенд, не беше STONE TEMPLE PILOTS и е некоректно от тяхна страна да се представят така.

   Преди всичко - те нямат юридическото право да се наричат STP, защото аз все още съм член на бандата. И, което е по-важно, нямат етичното право да се наричат STONE TEMPLE PILOTS, защото това е подвеждащо и нечестно спрямо милионите фенове, които ни следват толкова години.

   Когато съм на турне сам, това не са STONE TEMPLE PILOTS. Това е Scott Weiland. Феновете заслужават да знаят какво получават.

   Като всяка група, издържала проверката на времето и правила музика повече от две десетилетия, STP имат специална алхимия - четиримата от нас заедно са по-значими от всеки по отделно. Така че ако моите бивши колеги искат да правят турне с друг певец, това е тяхно право.

   Не ми пука как ще се наричат, но това не е STONE TEMPLE PILOTS.

   Накрая казвам на вас, нашите фенове, че ще ви видя на пътя това лято, когато обикалям като "Scott Weiland" с моята група THE WILDABOUTS. Но не съм се отказал от STP. Зная, че не съм.
Stone Temple Pilots


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-) 29.05.2013 09:02:55 отговори + 0 0
"редно е да си сменят името" - кажи го на братята Хален или Йънг и слушай к'ви "редни" .... майни ще ти запълнят слуха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2013 01:37:37 отговори + 0 0
Който и да е виновен.. редно е да си сменят името.. с Честър звучат малко странно честно казано.. и хич не ми харесват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 25.05.2013 22:57:30 отговори + 0 0
Друсар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 25.05.2013 22:06:22 отговори + 0 0
Наркотиците и личното его не прощават на никого! Уейланд е известен с простотиите си не от вчера! Келешкото му поведение разсипа и Velevet Revolver, така че да се сърди на себе си! Каквото почукало такова се обадило! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2013 12:56:45 отговори + 0 0
Рок енд рол вражда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".