STONED JESUS с нов концерт в София на 19 ноември

26 сеп 2022, 12:09 ч. 519 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

STONED JESUS отново в София

Украинската прог/стоунър рок сензация с концерт на 19 ноември

Една от най-популярните групи на съвременната стоунър/прогресив рок сцена, украинците Stoned Jesus тръгват на източноевропейско турне през ноември. Турнето е под надслов “Heavy Resistance” и ще премине през Литва, Латвия, Естония, Полша, Словакия, Румъния и, да, България.

Stoned Jesus станаха истинска сензация с втория си албум “Seven Thunders Roar” и химна “I’m The Mountain”. Групата превзе сърцата на младите фенове на тежкия алтернативен рок и свири в Европа пред препълнени клубове. София не е изключение – двата разпродадени концерта у нас през 2018 и 2019 събраха стотици млади хора, които буквално отвяха украинците с горещото си отношение. Stoned Jesus вече са готови с нов албум, който ще излезе в края на годината и от който ще чуем песни за пръв път на живо.

Stoned Jesus идват с техните приятели от пост метъл бандата Vovk, с които делиха сцена при последния си концерт у нас през 2019. За трети път Stoned Jesus се доверяват на Rawk’n’Roll за концерта си в София, като домакин отново ще бъде клуб Mixtape 5. Датата е 19 ноември, а билети ще намерите в мрежата на bilet.bg. До 19 октомври цената им е 30 лева, след което ще струват 35. Броят на билетите е ограничен и ако има останали в деня на концерта, ще се продават по 40 лева.

Stoned Jesus ще дарят голяма част от приходите от концертите си в подкрепа на Украйна и за благотворителни каузи в помощ на хората на изкуството там, които в момента не могат да упражняват професиите си.

Съдейки по предишните два, разпродадени концерта на Stoned Jesus в София, Rawk’n’Roll препоръчват ранно закупуване на билети.

 

stoned jesus



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".