STOP THE SCHIZO и американците TROPE с концерт в София на 1 октомври

29 сеп 2020, 10:30 ч. 531 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Stop the Schizo свирят на 1 октомври в Тънка червена линия със специални гости американската банда Trope.

Stop the Schizo са основани през 2014 в София от членове на групите Mental Architects, Балканджи, Cigaretta и Lovers of the Bomb. Звукът им съчетава разнообразни течения от алтернативния поп и рок в опит да открие нещо, което трудно се описва и бандата нарича – „авангарден алтърнатив“. Имат издадени два мини албума, Start (2016) и Extended Glorious Splendor (2018), които могат да бъдат свалени от https://stoptheschizo.bandcamp.com/. През октомври Stop The Schizo ще пуснат и Live Sessions с видео на пет песни в техния YouTube канал, сред тях – и чисто нов сингъл.

Trope са алтернативна рок група с прогресивни елементи от Холивуд, Лос Анджелис. Mike Fraser (AC/DC, Metallica) и David Bottrill (Tool, Peter Gabriel) са само част от имената, които стоят зад този проект. В този момент от годината Trope трябвало да са на турне с гигантите от King’s X, но заради актуалната епидемиологична обстановка, то се отлага за 2021. На вокалистката Diana Studenberg и продуцента мулти-инструменталист Moonhead обаче им се свири и така, за радост на българската публика, се случва инцидентният концерт в София.

Бар Тънка червена линия ще работи изцяло съобразявайки се с всички актуални противоепидемични мерки за безопасност, няма да приема резервации и максимално допустимата публика ще бъде сто човека. Ранното отиване е препоръчително.

 

още за:

Stop The SchizoTrope


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".