STORM CORROSION показаха обложката на дебюта си

14 мар 2012, 16:32 ч. 229 / 4 2
пред./следв.
Както ви съобщихме скоро, очакваният с интерес дебютен албум на STORM CORROSION - проекта на Mikael Akerfeldt (OPETH) и Steven Wilson (PORCUPINE TREE) - ще излезе на 9 май. Дискът е едноименен и ще бъде на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". Ето как коментират сътрудничеството си двамата музиканти:

   Steven Wilson: "Ако ме бяхте попитали преди три месеца за музиката, щях да кажа, че може да очаквате това, което най-малко може да очаквате да чуете. Но всъщност, имайки предвид, че "Heritage" и "Grace of Drowning" са на пазара, не мисля, че ще бъде чак толкова голям шок за хората, защото това е, в известен смисъл, почти като третата част от трилогия. Музиката е още по-оркестрална, още по-директна, по-тъмна, психарска и меланхолична, но определено се усеща, че идва от същото място, от където идват и "Heritage", и "Grace for Drowning", което е факт, защото беше написана по същото време като тях".

   "Част от музиката в този албум, мисля, че е най-красивата музика досега, в създаването на която съм участвал", добавя Akerfeldt. "Има магически моменти в нея. Като звучене, смятам, че сме създали нещо земно, леко плашещо, изтощаващо, дълбоко и доста наситено – всичко това в едно. Честно мога да кажа, че не познавам друга банда или артист, които да звучат като STORM CORROSION. Май това беше и една от целите ни, така да се каже".
Storm Corrosion


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.03.2012 20:21:39 отговори + 0 0
Най-добрата обложка,която съм виждал от много време насам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

амчи 14.03.2012 18:35:06 отговори + 0 0
Имам си сички албуми на Кинг Кримсън. Все пак мярси боку! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".