Страхотни нови DVD-та в онлайн магазина на KATEHIZIS.COM

5 дек 2008, 18:03 ч. 213 / 4 9
пред./следв.
Тук няма да се разпростираме в излишни приказки. Те не са нужни. Просто ще изброим някои (съвсем не всички) от новите заглавия в DVD-секцията на нашия онлайн магазин. Ето ги:
MANOWAR - Magic Circle Festival Vol. 2 (поръчай)
TWISTED SISTER - Live At The Astoria (поръчай)
NICKELBACK - Live At Sturgis (поръчай)
ARCH ENEMY - Tyrants Of The Rising Sun (поръчай)
TURISAS - A Finnish Summer With Turisas (поръчай)
ELDRITCH - Livequake (поръчай)
FIREWIND - Live Premonition (поръчай)
LACUNA COIL - Visual Karma (Body, Mind And Soul) (поръчай)
HALFORD - Resurrection World Tour: Live At Rock In Rio III (поръчай
GAMMA RAY - Hell Yeah - The Awesome Foursome .... (поръчай)
.......
   Можем да продължим този списък още доста, но смятаме да се оттеглим, за да гледаме някое от горните заглавия. Приятен уикенд!


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2008 19:18:27 отговори + 0 0
Сега dvd-то на Manowar стана страхотно, защото го има в каталога. Ама след концерта, песента беше съвсем друга. Те не бе сарказъм, то не бе заигравка с металика, след техния концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 7.12.2008 01:12:05 отговори + 0 0
@wolf
И от двете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милорд-Атанас 7.12.2008 00:40:02 отговори + 0 0
Най накрая и аз да доживея да зърна дисковизуалния елемент активиращ се в плеяра и то не на кой да е а на NICKELBACK! Наистина тези момчета бачкаха здраво през последните години,и превеха невероятни шоута,съществуват от доста време,а чак сега имат DVD.
Странно....когато човек им чуе музиката ще си каже,че тази банда звучи някак познато,че печели аудитория след всеки следващ път щом зазвучи по радиото,че едва ли не са комерсиални ако щете....но НЕ! Това е една от първите банди,които забелязвам,че те всячески се стремят да се комерсялизират,но не ставали,не става...те все си оставаха в сянка а по извесните им парчета се забиваха в главите на сравнително малко хора,които си ги тананикаха,и които нямаха и на представа как се казва тази група,камоли че са група,мислеха си че това е някакъв соло изпълнител,чиято музика е направена на компютър.Даже докато си тананикат например "How you remind me" и някой им показва през това време фотоси на групата тананикащият,тясноскроен индивид нама въобще да предположи,че от устата му излиза английска реч,под стихотворна форма измислена и изсвирена от групата на снимката.Да не говорим,че малко по-не тясноскроените дами и господа знаещи вече че това са те NICKELBACK а не той....не могат да произнесат правилно името на групата.Но няма значка...факта че една от моите мечти се сбъдна и най-накрая ще мога да се похваля на френдовете,когато стане дума за любими рок групи издаващи дивидита,че любимата ми банда вече има такова! Разбира се че бих дал платежно 35 съдържащо средство за дивидито,ама нека 1-во да мине 8-ми декември!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 6.12.2008 23:59:08 отговори + 0 0
В DVDто на меноуор, т'ва Bulgarian Speeches, от ония глупости които казват на концерта ли е, или е от палатковия лагер, когато някакви хора с камери и всякакви такива апаратури търчаха из него и снимаха сеира на разни попийнали феове говорещи разни тъпотии? 'Щото ако е второто може и да си го вземя:>. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 6.12.2008 12:43:19 отговори + 0 0
Колко точно зрители има на един концерт, едва ли е най-важното, при условие, че чухме на живо няколко албума от дискографията на такава велика банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 6.12.2008 02:49:13 отговори + 0 0
"Около" бяхме написали, няма как да кажем точно. При всички случаи истината е около 10-те хиляди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 5.12.2008 23:18:49 отговори + 0 0
Мдаа. Magic Circle Festival vol.2 е убиец. И само да кажа че в ДВД-то са включени повече от 2 песни от България (The Crown and The Ring и химна), изненадата оставям на вас. И Сатире с цялото ми уважение към теб (а то не е малко) искам да сравниш миналогодишната и тазгодишната публика от Каварна и да ми кажеш наистина ли тази година е имало 9 000, както беше написал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.12.2008 18:43:24 отговори + 0 0
Всъщност, повечето сме ги получили преди време, сега просто събрах всичко по-интересно в едно :-)

А ако погледнем премиерите им в Европа, виждаме: Manowar - 27 ноември, Twisted Sister - 17 ноември, Arch Enemy - 24 ноември, Eldritch - 14 ноември, Firewind - 11 ноември, Lacuna Coil - 25 ноември...

И к'во стана с'я?
Някъде са били получени още през октомври, сигурно :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2008 18:31:19 отговори + 0 0
ееее, най-после и вие да получите тия заглавия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".