STRATOVARIUS издават нов албум през август

25 апр 2015, 10:18 ч. 714 / 7 1
пред./следв.

   STRATOVARIUS в момента довършват работата си по нов албум, наречен "Eternal", който ще се появи на пазара на 14 август чрез "earMUSIC". Малко преди издаването на творбата, групата има участие на фестивала във Вакен, а след това тръгва на европейско турне. Все още не знаем дали обиколката ще мине и през България. 

 

stratovarius-sofia

още за:

Stratovarius


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Умен Гущер 25.04.2015 10:37:05 отговори + 6 1
Супер! "Nemesis" беше убиец, силно се надявам, че и с настоящата творба няма да ни разочароват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".