STRATOVARIUS пристигат в София с два луксозни тур буса

14 яну 2010, 13:46 ч. 298 / 5 7
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   С два тур буса, напълно оборудвани с всякакви удобства за дълъг път, пристигат у нас финландските метъл величия - STRATOVARIUS. С тях пътуват и бандите TRACEDAWN и WINTER'S VERGE, които ще открият метъл празника в зала "Христо Ботев" на 24 януари. Музикантите ще носят собствено, пълно оборудване и инструменти, а екипът, който пристига в София ще наброява общо 30 души. Организаторите от "Loud Concerts" съобщават, че входовете на залата ще бъдат отворени след 18 ч., а началото на събитието е в 20 ч.. В момента билетите за концерта на STRATOVARIUS са с цена 30 лв. и могат да бъдат закупени: ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange center" и в Билетен център в НДК. В деня на концерта ще се продават по 35 лв. В София STRATOVARIUS потвърдиха, че ще се срещнат с десет свои фена, минути преди да стъпят на сцената. Те ще могат да се снимат с идолите си, да вземат автографи и най-вече - да изпълнят една своя мечта. По време на престоя си у нас, финландските метъли са поръчали от организаторите големи количества вода – минерална и газирана. Пожелали са да опитат и българска бира, а храната им трябва да бъде богата на витамини, вкусна и качествена. След шоуто ще ги чакат няколко топли пици и сандвичи, преди да отпътуват към следващата концертна дестинация.
   На 24 януари STRATOVARIUS ще изнесат първия в историята концерт в България. За шоуто в "Христо Ботев" музикантите се заканиха, че ще се раздадат "тотално и то с голямо удоволствие".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sla-mori 15.01.2010 02:35:55 отговори + 0 0
Пробвахме ракийката със Сабатон и май не останаха впечатлени...та вече не вярвам в скандинавския вкус за алкохол... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2010 19:26:56 отговори + 0 0
Абе да им дадат по една греяна ракийка...няма и да се сетят за ядене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2010 19:00:31 отговори + 0 0
...пълни с витамини и разни други благини Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2010 18:50:27 отговори + 0 0
Да, пиците и сандвичите са особено полезна и качествена храна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2010 18:39:41 отговори + 0 0
Каква Флора?!Дюнер от Манджа стрийт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фуфи 14.01.2010 16:18:30 отговори + 0 0
не знам за тях ама аз след концерта сигурно ще мина от там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 14.01.2010 16:13:39 отговори + 0 0
Както е в студентски град залата, може по една Флора да им предложат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".