STRATOVARIUS разкриха и обложката на "Nemesis"

7 дек 2012, 10:06 ч. 302 / 7 4
пред./следв.
STRATOVARIUS показаха обложката на новия си студиен албум "Nemesis", който ще излезе на 22 февруари 2013 г. Оказа се, че разкритият по-рано артуърк на EP-то "Unbreakable" представлява по-голямата част изображението, което ще краси кориците на дългосвирещия диск. Подробности за предстоящата творба на гостувалите два пъти в България финландски пауърметъли ви съобщавахме текущо.
stratovarius -nemesis

още за:

Stratovarius


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Katehizis.com 7.12.2012 17:45:53 отговори + 0 0
И защо да ти го трием? Други твои коментари трили ли сме? Ако - да, то, май, май, не си точно този, за когото се представяш
Що се отнася до "Очудването" ти - къде точно е проблемът, ако със закъснение покажем обложка, която е на около 80% вече показана при EP-то?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

новинар 7.12.2012 17:29:09 отговори + 0 0
Желая ви да станете дори билионери Не сам искал да ви засегна егото...просто сам свикнал да сте най-добрите и се очудих на закъснението.Изненадан сам и че не изтрихте коментара... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 7.12.2012 17:20:38 отговори + 0 0
Къде си новинар?
От време на време се случва да отразим някоя новина със закъснение. Но ако слагахме по едно левче в банката всеки път, когато ние отразим новина, а в други сайтове се появи със закъснение, сега щяхме да сме "хилиярдери"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

новинар 7.12.2012 15:46:15 отговори + 0 0
това е новина от преди 3 дни...,а чак сега е тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".