STRATOVARIUS с двучасов сет на концерта си в България

11 яну 2010, 22:59 ч. 461 / 4 5
пред./следв.
Тази вечер в предаването "От другата страна" по радио "Варна" шефът на "Loud Concerts" Мартин Стоянов е разкрил интересни подробности за предстоящия на 24 януари първи концерт на STRATOVARIUS в България. За разлика от сравнително късия сет (виж), който Timo Kotipelto и компания са изпълнили на първото шоу от турнето си, у нас те ще свирят около два часа. Придружаващите ги банди - TRACEDAWN и WINTER'S VERGE ще имат между 30 и 50 минути сценично време. Вратите на зала "Христо Ботев" ще отворят в 18:00 ч., а зад тях феновете ще могат да намерят богат щанд с мърчандайз (ако не се стигне до изкупуване на големи количества в страните преди нашата).

   До 15 януари все още двама от вас могат да спечелят покана за събитието, както и мийт енд грийт със STRATOVARIUS (подробности).


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WolfMan 21.01.2010 17:53:15 отговори + 0 0
А това вече е друга бира И аз се бях попритеснил малко за късия сет лист ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 12.01.2010 09:25:41 отговори + 0 0
Да, да, да! Наистина бях притеснен от това, че концертът им може да е прекалено кратък, но новината доказва, че ние сме заслужили специално отношение Дано само да се съберем достатъчно хора, за да се получи една невероятна атмосфера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 12.01.2010 00:09:27 отговори + 0 0
Еееее, супер!!!Аз тъкмо си мислех как този сет е твърде къс...страхотно!))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 11.01.2010 23:43:01 отговори + 0 0
Оправете линка към късия сет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 11.01.2010 23:35:42 отговори + 0 0
Добреееее, това ме радва много! 2 часа е супер добро време, за да ни откъснат главите като на пилета! Дерзайте, не остана много време ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".