STRATOVARIUS със сборен албум през септември - "Enigma: Intermission 2"

10 авг 2018, 18:45 ч. 1201 / 9 0
пред./следв.

   STRATOVARIUS ще издадат сборен албум, "Enigma: Intermission 2", който съдържа нов и преработен стар материал, на 28 септември чрез "earMUSIC". Цялата творба е около 80 минути. Включени са три нови песни, с продължителност над 30 минути, а 50 минути са отделени за редки парчета и други издавани вече композиции, сред тях оркестрални версии на четири песни. Албумът е със сходна концепция на излязлата преди 17 години, през 2001 г., компилация "Intermission". По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да чуете парчето "Oblivion" от предстоящето издание.

   През тази есен - на 29 октомври - очакваме Tarja Turunen и STRATOVARIUS за концерт в София. Той ще се състои в зала "Универсиада" с участието и на британската симфоник/фолк метъл група SERPENTYNE (поръчай билет онлайн).

01. Enigma (brand new studio song; recorded 2018)
02. Hunter
03. Hallowed
04. Burn Me Down (brand new studio song; recorded 2018)
05. Last Shore
06. Kill It With Fire
07. Oblivion (brand new studio song; recorded 2018)
08. Second Sight
09. Fireborn
10. Giants
11. Castaway
12. Old Man And The Sea

Brand new orchestral versions (all recorded 2018)

13. Fantasy
14. Shine In The Dark
15. Unbreakable
16. Winter Skies

 

 

още за:

Stratovarius


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".