STRATOVARIUS завършиха работата по новия си албум

16 ное 2012, 09:52 ч. 253 / 7 3
пред./следв.
STRATOVARIUS са приключили с мастерирането на материала за предстоящия си нов студиен албум във финландското студио "Finnvox" с Mika Jussila (NIGHTWISH, AMORPHIS, SENTENCED). Очаква се бъдещата творба да излезе на пазара през пролетта на 2013 г. Повече подробности за нея ще бъдат обявени скоро.
Stratovarius

още за:

Stratovarius


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чукундур 21.11.2012 17:05:39 отговори + 0 0
След първите два албума нищо нормално не са издали... Лично мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 17.11.2012 09:35:51 отговори + 0 0
Бяха ми любима група, но след като и Йорг вече не е в групата не бива да носят повече името Стратовариус. Промениха музиката, която издават - което от една страна е нормално, защото преди 99% от материала беше написан от Толки. Сега са като страничен проект на Котипелто с Йохансон и повече им приляга името Котипелто–Йохансон проджект. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 16.11.2012 10:17:33 отговори + 0 0
Щом е с Мика, значи можем да чакаме нещо маалко по-тежичко, надявам се

А снимката от материала е от може би най-слабия концерт на Стратовариус евър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".