STRINGS представят концерт-трибюта "Monsters of Rock"

17 май 2012, 09:10 ч. 398 / 6 6
пред./следв.
На 30 май в клуб "Алкохол", София група STRINGS ще представи концерта "Monsters of Rock" – трибют към любимите им рок и метъл банди. Венета, Радина, Дора, Нора, заедно с барабаниста и басиста си - Косьо Динев и Страхил Булянски - ще забият близо 15 култови парчета в смазващи авторски аранжименти за две цигулки, виола, виолончело, бас и барабани. Специални гости на концерта ще бъдат четири фронтмена на четири емблематични български групи – Васко от ODD CREW, Мето от SKRE4, Иван от AWAKE и Боби от FYELD. Всички заедно ще свирят RAMMSTEIN, SYSTEM OF A DOWN, GODSMACK, PANTERA, SLAYER, KORN, LIMP BIZKIT, LACUNA COIL, METALLICA, FAITH NO MORE, ALICE IN CHАINS, NIRVANA, APOCALYPTICA, SLIPKNOT, RAGE AGAINST THE MACHINE и др.

   "Идеята се роди спонтанно - всички знаем колко се кефят феновете на трибюти. Затова веднага решихме да я осъществим и подготвихме "Monsters of Rock" за по-малко от два месеца!" – споделят момичетата. "Концертът ще бъде двойно удоволствие за нас - ще свирим любимата си музика на любимите си инструменти и ще излезем на една сцена с четирите си любими вокала в българската метъл и рок музика. Когато ги поканихме веднага се съгласиха! И си разкъсаха дрехите!" - допълват STRINGS.

   Концертът "Monsters of Rock" продължава посоката, която STRINGS поеха с дебютния си албум "Nova", който се появи на пазара в края на миналата година. Билети за концерта "Monsters of Rock" ще се продават само на място на цена от 5 лв. Началото е в 22:30 ч.
StringS
StringS - Monsters of Rock

още за:

Strings


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


geregrave 21.05.2012 16:09:06 отговори + 0 0
Много се радвам, че се видяхме в Mall Galeria - Стара Загора, но много бих се надявал на на по-близък контакт отново - например в клуб Jam - Стара Загора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super 18.05.2012 02:12:07 отговори + 0 0
Дано дойдат в Търново ! Ще ми е интересно да чуя изпълнение на рамщайн на немски от тези красиви момичета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 17.05.2012 16:38:10 отговори + 0 0
Момичетата съм ги гледал на живо преди години, много са добри! И събитието звучи доста интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 17.05.2012 14:33:48 отговори + 0 0
Примерът на Апокалиптика е заразителен и тук
Успех на групата и гостите им! И наминете към Варна следващия път...нашия Трибют на Мейдън как идва няколко пъти в София вече
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2012 11:06:44 отговори + 0 0
това звучо по-ОК от инфото за Тома. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Георги 17.05.2012 09:33:48 отговори + 0 0
Моля, елате и към Варна :} Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".