STRYPER обявиха заглавието на предстоящия си албум

8 май 2013, 10:13 ч. 314 / 6 2
пред./следв.
STRYPER определиха "No More Hell To Pay" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе през есента чрез "Frontiers Records". Фронтменът на групата Michael Sweet описва творбата като "най-тежката", която бандата е записвала досега. В допълнение, музикантът уточнява, че дискът няма да допадне особено на хората, които харесват по-поп страната на STRYPER.

   STRYPER гостуваха за първи път в България през юли 2012 г. в рамките на фестивала "Kavarna Rock".
Stryper

още за:

Stryper


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ктхулу 8.05.2013 17:52:47 отговори + 0 0
Дано да дойдат пак, че страхотни бяха в Каварна, а и не тая лоши чувства заради цицината, с която се сдобих в резултат на запратената по мен Библия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

triger 8.05.2013 11:15:40 отговори + 0 0
White Metal yeeeeaaaahhh.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".