STRYPER ще вземат нов басист, който е "признателен, почтителен, благовъзпитан и честен"

2 сеп 2017, 08:00 ч. 645 / 4 3
пред./следв.

   След няколко месеца слухове дългогодишният басист на американската крисчън хард рок група STRYPER Tim Gaines потвърди, че се е разделил с бандата. В скорошно интервю той дори изказа твърдението, че ситуацията за него се е влошила изключително след развода и втория му брак. Останалите музиканти от STRYPER отричат това. Истинската причина обаче е "лична" и тя ще остане тайна между членовете на групата.

   Същевременно фронтменът Michael Sweet, китаристът Oz Fox и барабанистът Robert Sweet нямат търпение да продължат напред и да създадат "най-добрия си албум". Те ще заменят Gaines с човек, който е "признателен, почтителен, благовъзпитан, честен, трудолюбив и талантлив". Всичко това споделя вокалистът Michael Sweet в социалната мрежа "Фейсбук" в отговор на въпроси от фенове.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 3.09.2017 12:23:21 отговори + 0 0
Спомням си, че звукът на групата като свириха в Каварна беше кристално чист. Същото казва за тях и Себастиан в книгата си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 2.09.2017 21:58:50 отговори + 1 0
David Vincent (Ex - Morbid Angel) си търси работа и отговаря на горепосочените изисквания ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.09.2017 11:51:09 отговори + 4 2
Не знам да се смея ли или да плача. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".