Stu Hamm ще представи бас клиника след концерта си в София

18 окт 2016, 07:56 ч. 598 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Stu Hamm е американски басист, известен най-вече покрай записите и турнетата с великите китарни легенди – Джо Сатриани и Стийв Вай. Извън това Stu има огромен принос в развитието на модерните бас техники и е считан за един от най-талантливите басисти в джаз/рок жанра през последните 30 години.

Стю е автор и на няколко виртуозни солови албума и е единственият басист, който в една и съща година е бил награден за “най-добър джаз басист” и “най-добър рок басист” от списанието “Guitar Player”.

На 08.11 (вторник), в Студио 5, Stu Hamm ще сподели откритията си в баса, както и натрупания опит и знания в рамките на 90 минутна бас клиника.

Ще демонстрира модерни бас техники и похвати и ще отговаря на всички въпроси, които възникнат. Също така Стю ще сподели моменти от музикалната си кариера, опита със Стийв Вай и Джо Сатриани и още много знания, полезни за развитието на един музикант.


Дата: 08.11 - вторник
Начало: 20:00
Място: Студио 5
Билети – в мрежата на Eventim – 30 лв. - предварителна продажба, 40 лв. в деня на концерта [поръчай онлайн].

Още за Стю:

Stu Hamm е роден в Ню Орлеанс, където се учи да свири на пиано и бас от ранна детска възраст. След гимназията завършва престижния колеж “Berklee College of Music” в Бостън, където е награден с “Distinguished Alumni Degree”. Свири на бас в дебютния албум на Стийв Вай – Flex-Able, след което има многобройни участия, записи и турнета с него. Други артисти, с които Стю е свирил са Джо Сатриани, Ерик Джонсън, Майкъл Шенкер, Франк Гембъл, Мик Джагър и още много велики музиканти. Участвал е на едни от най-големите фестивали в света и в момента тур-ва, промотирайки последния си солов албум – The Book of Lies. Бас клиниката му в София ще е изключително полезно преживяване и опит за всеки бас ученик и въобще за всеки музикант.

 

   Както ви съобщихме, на 7 ноември концерт в софийския клуб "JOY Station" ще изнесат STU HAMM BAND.

 

още за:

Stu Hamm


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".