Студенти от Южен Уелс правят документален филм за създаването на новия албум на DEEP PURPLE

20 мар 2017, 13:53 ч. 789 / 3 0
пред./следв.

   Както знаете, легендите DEEP PURPLE ще издадат новия си, 20-и студиен албум "Infinite" на 7 април. В някои от изданията на диска ще бъде включен и документален филм за създаването на творбата, чиито автори са студенти от Университета на Южен Уелс. Идеята за това се заражда след като басистът на групата Roger Glover получава титлата доктор хонорис кауза от висшето учебно заведение.

   Така екип със студенти заминава за Торонто, Канада и проследява процеса по композиране и записване на "Infinite". През следващия месец и феновете ще могат да видят през очите на студентите как е протекла работата по албума.

   Турнето в подкрепа на "Infinite" постави много въпросителни с името си  - "The Long Godbye Tour". Засега музикантите нито потвърждават, нито отричат дали то ще е прощално. За българските почитатели на DEEP PURPLE от значение е фактът, че Ian Gillan и компания ще гостуват и в България на 14 май. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец", София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".