SUFFOCATION издават нов албум през юни

13 апр 2017, 09:15 ч. 544 / 4 1
пред./следв.

  Американската дет метъл банда SUFFOCATION ще издаде новия си албум, наречен "...Of the Dark Light", на 9 юни чрез "Nuclear Blast". Това ще е първа дългосвиреща творба с новия китарист на групата Charlie Errigo (екс-PYREXIA) и новия барабанист Eric Morotti (KILLITOROUS, BLIND WITNESS). По-долу може да видите списъка с песни и обложката на предстоящия диск.

01. Clarity Through Deprivation
02. The Warmth Within The Dark
03. Your Last Breaths
04. Return To The Abyss
05. The Violation
06. Of The Dark Light
07. Some Things Should Be Left Alone
08. Caught Between Two Worlds
09. Epitaph Of The Credulous

още за:

Suffocation


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ain't Like You 13.04.2017 13:19:43 отговори + 3 0
Албуми на Suffocation и Dying Fetus в един месец - още отсега ми потече кръв от ушите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".