Sugar DJ's направиха ремикс на SEVI, чуйте го

27 мар 2020, 09:40 ч. 536 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Преди няколко часа SEVI и Sugar DJ’s пуснаха официалния ремикс на един от най-новите сингли на групата - “To Hell and Back”.

Песента е част от албума на SEVI - „Follow Me” (2019) , а в оригиналния запис гостува китаристката на Evanescence - Jen Majura.

https://www.youtube.com/watch?v=MaCLb248FV4

Предпремиерно ремикса беше представен на 6-ти март на концерта по повод 10 години SEVI, на който Тони (Sugar DJ’s) беше специален гост.

Това не е първа колаборация на SEVI с диджеите Тони и Иван. Преди 8 години Светлана Близнакова записа с тях песента „Shocked”, която беше подкрепена и с официално видео.

В ремикса на „To Hell and Back” , диджеите са преплели денс и прогресив транс, като са запазили лек рок вкус, използвайки част от оригиналните китарни партии от версията на SEVI. Очаква се песента да стане част от дебютния албум на Sugar DJ’s.

В най-скоро време ще излезе и още едно ново парче от музикалната лаборатория на диджеите, които издават, че работят по няколко проекта в момента.

SEVI от своя страна зарадваха феновете със сингъла “Shattered”, който предшества четвъртия албум на бандата.

Музикантите работят и по дует с Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline), който също се очаква да излезе през тази година.

Remix-a на “To Hell and Back” чуйте тук:

 

 

още за:

SeviSugar Dj's


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 27.03.2020 10:37:35 отговори + 10 0
Доста жалко .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".