SUICIDE SILENCE пуснаха видео на 360 градуса към сингъла "Doris"

6 яну 2017, 18:07 ч. 634 / 3 3
пред./следв.

   Американската деткор банда SUICIDE SILENCE ще издаде новия си, едноименен албум на 24 февруари. Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. От нея може да се очаква известна стилова промяна, като по-рано музикантите разкриха, че в диска ще има предимно чисти вокали. Може да придобиете известна представа за звученето на албума от сингъла "Doris". По-долу ще намерите официалния видеоклип към него, който представя възможност за гледане на 360 градуса.

 

 

още за:

Suicide Silence


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 10.01.2017 08:42:12 отговори + 1 0
личи си почерка на Рос Робинсън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 7.01.2017 00:00:24 отговори + 5 1
Ми... не е толкова зле, колкото всички го изкарват. Всъщност единственото нещо, което не звучи посредствено, са вокалите. Друг е въпросът, че е странно решение да издадат такава музика под името Suicide Silence.... просто не звучи като предишните им неща. Като оставим това настрана - става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Asdf 6.01.2017 20:38:28 отговори + 3 4
Това е доста зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".