SUICIDE SILENCE ще издадат нов албум през февруари

28 сеп 2016, 06:48 ч. 419 / 5 1
пред./следв.

   Американската деткор група SUICIDE SILENCE ще издаде новия си, едноименен албум през февруари 2017 г. чрез "Nuclear Blast Entertainment". Продуцент на творбата е Ross Robinson, (KORN, SLIPKNOT, LIMP BIZKIT, SEPULTURA). По отношение музикалната насока на диска китаристът Mark Heylmun казва, че материалът е "суров и жив" и няма да звучи като записан с компютърни програми. Освен това музикантите са имали "пънк подход" при композирането.

 

suicide silence eddie

още за:

Suicide Silence


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 28.09.2016 16:26:33 отговори + 4 0
"Освен това музикантите са имали "пънк подход" при композирането."

Мислех, че самите -кор жанрове са си ПЪНК по естество, в днешни дни с елементи на MTV "метъл", тийнейджърски гняв, омраза (обикновено към мама и тате, но и към света), тийн поп, вафлички и храсти, реване, позьорщина и огромна доза емотия. Да не забравяме, че потниците, зализаните косички, дамските джинси, онези смешни "рапърски" шапки, флешовете и ръкавите с татуировки са задължителни в 90% от случаите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".