Sully Erna и GODSMACK пяха с 12 хиляди души в София

31 мар 2019, 15:56 ч. 4997 / 11 35
пред./следв.

   Близо година след официалното излизане на "When Legends Rise" - седмият поред студиен албум на GODSMACK, американската банда най-накрая стигна и до София, за да го представи пред екзалтираните си български фенове. Първоначално гостуването, което е второ за групата у нас, след концерта ѝ през 2015-а в Бургас, бе планирано за 27 ноември миналата година, но трагичната смърт на сина на китариста Tony Rombola отложи цялото европейско турне. Още тогава бе съобщено, че всички концерти на Стария континент ще бъдат пренасочени за нови дати при първа възможност и GODSMACK удържаха на думата си. Изявата в София бе вероятно най-мащабната за цялата европейска обиколка на американците (като големина на залата и брой публика). Това, разбира се, няма как да ни изненада, след като знаем какво е отношението на родните фенове към GODSMACK и особено към вокалиста Sully Erna (помним разпродадените му концерти в София). Групата от своя страна бе напълно наясно какво я очаква тук и се отблагодари подобаващо на българските си почитатели.

   Всъщност всичко започна ден по-рано, когато Sully представи излязлата наскоро и у нас своя автобиография "Пътищата, които избираме" в клуб "Терминал 1". Специално за българското издание авторът беше написал допълнителна глава, а поради огромния интерес към срещата, организаторите ѝ от "Сиела" предварително бяха осигурили точно 150 безплатни билета, които се разграбиха буквално в рамките на три минути. И тук е моментът да кажем, че се намериха хора, които успявайки да се снабдят с билети за събитието, ги предложиха за продажба на цени, достигащи до 100 лева. Въпросът преди всичко е морален и ще го оставим на съвестта на онези, които решиха да изкарат пари на гърба на най-големите почитатели на Sully Erna. Така или иначе музикантът се срещна със 150 свои фена и даде автограф на всеки от тях върху книгата си.

   Самият концерт, който бе организиран от "Bulgarian Live Music", започна в 19:30 ч. (точно както бе предварително обявено), когато на сцената в "Арена Армеец" се качиха LIKE A STORM - група, създадена през 2005 г. в Оукланд, Нова Зеландия, а в момента подвизаваща се в Северна Америка. Съставът ѝ включва тримата братя Chris Brooks (вокал, ритъм китара, клавишни), Matt Brooks (беквокали, соло китара) и Kent Brooks (беквокали, бас), подпомагани от Zach Wood (барабани). LIKE A STORM се превърнаха в приятната изненада на вечерта, изпълнявайки съвременно звучащ метъл, в който от време на време бяха вплитани звуците на диджериду - дървен духов музикален инструмент, създаден от коренното население на Северна Австралия. В рамките на около 40 минути групата успя да представи осем композиции, болшинството от които бяха от последния ѝ студиен албум "Catacombs", излязъл на музикалния пазар миналата година. Изпълнението на LIKE A STORM се хареса на прииждащото множество от фенове (особено на онази част от него, която беше в непосредствена близост до сцената), като групата се постара да поддържа доброто настроение на публиката и за финал заслужено беше изпратена с аплодисменти.

Сетлист на LIKE A STORM:

01. Purе Evil
02. The Bitterness
03. Wish You Hell
04. Solitary
05. Become the Enemy
06. Complicated (Stitches & Scars)
07. The Devil Inside
08. Love the Way You Hatе Mе

 

like a storm

 

   След около 30-минутна пауза, необходима на техниците за да подготвят сцената за хедлайнъра на вечерта, осветлението в "Арена Армеец" угасна, а от високоговорителите прозвучаха части от познатите на всички ни "We Will Rock You", "Dream On" и "Hey Jude". Shannon Larkin се настани зад комплекта барабани започвайки ритмично да ги налага и миг по-късно цялата сцена избухна под звуците на "When Legends Rise" - втория сингъл от едноименния и последен за момента студиен албум на GODSMACK. Без да губят време в излишни приказки, американците преминаха яростно през "1000hp", подпомагани от около 12 хиляди свои почитатели, дошли да видят шоуто на любимците си. В тези първи минути на концерта си пролича, че бандата е в чудесна форма и е дошла в София не просто за да отбие номера, както правят немалко музиканти гостуващи у нас, а е тук, за да се забавлява заедно със своите фенове и да им даде онова, за което всички те бяха в "Арена Армеец".

   Освен новите композиции (общо пет на брой), които, трябва да признаем, звучат доста добре на живо, GODSMACK представиха в София и едни от най-големите си хитове. Именно на тях публиката бе най-шумна, пригласяше на припевите и се опитваше всячески да заглуши Erna. Нещо, което е изключително трудно, защото вокалистът може доста добре да извисява глас над хилядите крещящи фенове пред себе си. Sully определено знае как да владее публиката и бе в непрекъснат контакт с нея, а композиции като "Cryin' Like a Bitch", "Something Different" (по време на която Erna разпя цялата зала), превърналата се в емблема на GODSMACK "Straight Out of Line" и "Awake", вдигнаха градуса на настроението в "Арена Армеец" до точката на кипене. И ако някой в този момент си е помислил, че след всичко това ще има някакво забавяне на темпото, то той жестоко се е излъгал, защото Sully и компания нямаха никакво намерение да намаляват оборотите и стовариха върху зрителите "The Enemy" и "Keep Away", в края на която чухме инструментално включване на част от великолепната "Moon Baby". Освен всичко друго, представянето на групата беше подплатено с мощен звук и ефектно осветление.

   Концертът не мина и без любимата на всички GODSMACK-фенове спиритуална "Voodoo", а веднага след нея публиката се наслади на "Batalla de los Tambores". И трябва да кажем, че това своего рода надсвирване на барабани между Sully и Shannon (за целта на сцената беше изваден втори комплект ударни) се изпълнява изключително рядко на тазгодишното им европейско турне - на не повече от три-четири от около 25 концерта. Големината на нашата зала позволява да се случи, а и нямаше как GODSMACK да минат без точно това в София. Основната част на шоуто приключи с "Whatever", в която на публиката бе дадена възможността да покаже най-силните си гласови възможности, а задължителният бис започна с... балада. "Under Your Scars" не е характерна за творчеството на GODSMACK, а по-скоро сякаш е излязла от някой от соловите албуми на Sully. Кой знае, може пък и наистина да е била написана с тази цел. Песента бе посветена на преждевременно отишлите си от този свят музиканти, между които Layne Staley, Chris Cornell и Chester Bennington. "Bulletproof" - първият сингъл от "When Legends Rise" и кавърверсията на THE BEATLES "Come Together", в чийто край Rombola показа класа изсвирвайки брилянтно китарното соло от "Stairway to Heaven", отново изправиха на крака цялата зала, а финалните щрихи на този концерт дойдоха с "I Stand Alone" - най-известната композиция на групата, добила световната си популярност покрай холивудската продукция "Кралят на скорпионите". GODSMACK направиха изключително добър концерт (продължил два часа и 10 минути!) и феновете им със сигурност ще има за какво да си спомнят до следващата среща с любимците си. А такава, едва ли някой се съмнява, неминуемо ще има. Защото тази група, и в частност Sully Erna, имат специална връзка с българските си почитатели, която далеч надхвърля чисто музикалната страна на нещата.

   Снимки от концерта на GODSMACK, състоял се на 30 март, 2019 г., в столичната "Арена Армеец" можете да видите в нашите галерии, а ето и пълен сетлист от събитието:

--- Intro: We Will Rock You (QUEEN) / Dream On (AEROSMITH) / Hey Jude (THE BEATLES)
01. Whеn Legends Rise
02. 1000hp
03. Cryin' Like а Bitch
04. Say My Namе
05. Straight Out of Line
06. Awake
07. Unforgettable
08. Something Different
09. Keep Away (with Mоon Baby outro)
10. The Enemy
11. Voodoo
12. Batalla de los Tambоres - including:
--- Back in Blаck (AC/DC cover - part)
--- Walk This Way (AEROSMITH cover - part)
--- Enter Sandman (METALLICA cover - part)
--- Moby Dick (LED ZEPPELIN cover - part)
13. Whatеver
Бис:
14. Under Yоur Scars
15. Bulletproof
16. Come Together (THE BEATLES cover) (incl. Stairway to Heaven guitar solo)
17. I Stand Alonе


Текст: Moon Baby
Снимки: Станимир Сребър

 

godsmack

godsmack

godsmack



Коментари   (35)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Big Bad Cat 16.04.2019 21:46:39 отговори + 1 0
Концертът беше изкъртващ. Два дена звучах като Джоко Росич, а вратът ме болят 3, ама трая се куфее, още сме живи все пак. Вълк компания определено са една от най-добрите банди на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мега доволен 5.04.2019 17:31:21 отговори + 3 1
Концертът беше уникален. Лошото е, че всеки си има негови любими песни и няма как във времето от два часа да се изсвири всичко. За мен лично концертът в Бургас преди години беше по-як откъм сет лист, просто защото тогава току що беше излязъл 1000 хп и преобладаващите 5-6 ( не помня точно колко песни) бяха оттам. Сега беше същото но от новия албум. Въпрос на вкус. Но все си мисля, че както писаха някои хора по-долу песни като ,,What's next'' , Deneration Day'' - където сигурно залата щеше да се срути от мощното Shot или ,,"Love-Hate-Sex-Pain" щяха да побъркат хората още повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixxx 2.04.2019 21:08:18 отговори + 5 2
Бат Сали с брада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Най-големия 2.04.2019 10:52:32 отговори + 9 16
Най-големата група направи най-големия трибют концерт! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Progi 1.04.2019 16:37:17 отговори + 8 8
Дали е имало блечец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 1.04.2019 17:01:31 + 12 0
Разбира се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 1.04.2019 13:14:00 отговори + 49 6
Концертът си беше супер,много по-добър от този в Бургас,но това си беше очаквано.Единственото ,което не ми хареса е ,че по тези по-големи концерти се напълнито с примадони и лиглъовци,които си взели билет стандинг,застанали пред сцената и си мислят,че едва ли не всеки им е длъжен.Изказвания от рода на 'аз съм тук оптреди час,това си моето място"(пред нея има 1 метър свободно пространство), "пречиш на мацката ми да вижда" , "оф,точно тука ли застана". Момичета се бият,защото едната застанала пред другата,охрани влизат.Аз такова лигавене и такива претенции не съм си представял,че мога да видя на метъл концерт и то фронт,където винаги съм бил и винаги е било мазало.Скачане,пого,теснотия,пот,жега,коси в лицето,но не мрънкаш,защото това не е концерт на Веско Маринов все пак.А тук недай си боже докоднеш някой,край,скандал,армагедон,Някой куфее малко повече,бутне някой,5 човека махат към охраната.Чакайте бе,какви са тея семейни сбирки,като не ви изнася,горе на седалките,там имате видимост,там има места и редове,там никой няма да ви докосва.Стоите като пънове през целия концерт и претенции.Както е тръгнало,скоро и масички със сервитьорка ще искате да ви сложат.Минавам покрай някаква и чувам "аз тук наскоро бях на концерт на Графа.Еми то хубаво си била на Графа,ама на метъл концертите е малко по различно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 1.04.2019 15:00:26 + 33 2
Троен лайк за тоя пост! До мен в центъра имаше един рус амбреаж с приятелката си, денсеше си все едно е точно на концерт на Графа, цункаха се периодично и се гледаха с мили очички, а пред него половин метър място. Щях да го изкормя - не си на романтична среща, а на концерт да си махнеш главата, баси...

И другото - викаше доста публиката, ама същевременно в диаметър 4 метра около мен (до пулта бях) за пореден път толкова статични дървета металяги, че чак ми се дорева. И само устите се отварят на текстовете, краче не трепва, в очите и капка емоция няма, а млади на по 25-30 години. То верно всеки се забавлява по различен начин, ама това е потресаващо... И накрая - няма и 0.5 секунди от края на I Stand Alone вече редици хора дерат тигели през тълпата назад, да щурмуват първи изхода. Може ли цял живот да си чакал Godsmack, дал си вече 70 кинта и сега, разбираш ли, 20 минути ще закъснееш още за трамвая, или най-лошото, ще дадеш още 5-10 лв за такси. Това да си тръгнеш преди изпълнителя, при все, че за съжаление не е само българска черта, ами и на запад го има, не ми го побира главата и никога няма да го побере. Който е успявал да викне група на непланиран бис заради ентусиазъм, само той може да разбере.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 1.04.2019 15:56:21 + 8 24
Аз пък се чудя ти на музиката ли си отишъл да се кефиш или на самото бутане? Качвай се в някой в софийския градски транспорт в час пик и си удари една духовна ч****. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 1.04.2019 19:10:31 + 20 2
На музиката, ама такава музика не те оставя безучастен, а изкарва енергия. Като не искаш съприкосновение, анти-елекът си каза - има седалки. Теренът не е за примадони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.04.2019 08:48:39 + 7 21
Хубаво, но не пречи на останалите. Направи си кочинка у вас и се въргаляй в нея. Вземи си и приятелчета. Тези дето са отпред са отишли да гледат музиканите, а не да се блъскат със съседа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 2.04.2019 13:27:27 + 16 4
Малмсуите- На метал си отишъл, гледай ако можеш, но музиката не е за гледане, а за усещане и слушане. Концерта беше уникален, както се очакваше. Бяхме горе и не за първи път сме на седалки, като никога до сега никой не е седял разбира се, всеки е на крака, пее, вика и подкрепя групата. Това, че си на седалките горе, не значи, че ще седиш като пън ...не си на театър, но няма как всички да се поберем долу. Има седнали, разбира се, няма лошо. На който не му издържат краката, които са по на възраст...седят си, слушат си и изживяват концерта по свое му, но все пак това си остава метал концерт и няма как всички да останат безучастни защото някой не може да си вдигне Д-то от седалката. До нас се разви друга драма .... леличка от два реда по - нагоре дойде да се кара на момчетата до нас да седнат понеже не виждала... И пред мен имаше станали, и аз не виждах всичко, но да ги карам да седнат при такава емоция... Има хора напоследък, които изобщо не знаят къде са отишли. Защо на всякъде пише, че сме били страхотна публика, със сигурност не е заради мрънкащите, че ги бутат, седналите, които мрънкат, че не виждат. Около нас имаше хора които дори не пляскаха... друга лелка снимаше видео и се обръщаше с лошия поглед, че видиш ли викаме и й разваляме видеото...WTF Хора, не ходете на метал, рок концерти ако не ви харесва тази част. Бутане, викане...погледайте малко клипчета на други концерти и сами си направете сметката и не се сърдете на другите- истинските фенове, които се раздават за метала, оценяват го, защото така е на концерт на такава група. Рок он m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.04.2019 16:30:09 + 6 5
Добре, разбирам тези дето предпочитат да усещат музиката като се блъскат с останалите. Може би им въздейства по-добре на сетивата. Но помнете, че има и други, които също искат да са отпред. Не сте само вие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 2.04.2019 16:56:37 + 4 3
Явно не разбирате къде сте отишли...това е метъл...какво очаквахте? Често като се отдадеш на метъла може да побутнеш някой, повечето пъти дори не е нарочно...не веднъж са ме бутали на концери, дългокос металист, пак ми вика извинявай...ами случва се....добре че не сте попаднали в пого, тогава вече няма да оцелеете...или заради това, че вие не сте такъв фен на метъла, целия жанр трябва да се промени, защото не искате да ви бутат...на седалките няма такова бутане, само пак няма да виждате евентуално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 2.04.2019 17:02:59 + 8 0
Метълът е съвременната класика, свиквайте, че седящите като на театър ще се увеличават.
Не е приятно за околните така да се тръскаш и буташ, че да пречиш на всички и да сметеш народа. В крайна сметка концертът е за гледане, не да се буташ като говедо в околните.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 2.04.2019 18:48:38 + 3 1
Ники, аз не бях на метал, а на пластмаса. Такива са там седалките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 2.04.2019 18:50:05 + 12 0
Малко да внеса яснота, че излиза, че гоня(им) касапница Не ми е идеята да чупя глави, всъщност съм супер миролюбив и не съм и голям фен на поготата. Буквално искам да мога да си хедбенгна лекичко (нямам коса, така че дори и тези сантиметри ги пестя като оръжие), без да се притеснявам, че ще закача с рамо някого или ще го сръчкам с глава по лакетя, или че ще мога да си роквам с ръцете нагоре, без да се притеснявам, че като ги свалям, мога да закача някого по рамото (не постоянно, а от време на време - и аз не бих издържал някой да ме настъпи 250 пъти за 2 часа).

И пак казвам - не го разбирам най-вече заради естеството на музиката. Стилът носи енергия и заряд, не е пиано концерт на Ричард Клайдерман! (който е голям пич и го уважавам, някой да не си помисли нещо).

Всъщност ми напомня на друг случай, да на кажете "ей го на тва говедо, само иска да гази". Отивам на Lord of the dance, страшен фен съм им - онея тропат, правят чудеса, хореографии, магии, седя си на седалката, свършва концертът (даже не е между отделни танци, ами баш накрая, като иде времето за бис) - ставам на крака, пляскам силно, провиквам се окуражително като възглас на емоция и на поздравление към трупата - не само лелки, ами и млади девойки или господа ме гледат изпод вежди - как тъй ще викаш, как тъй ще стоиш, ама пречиш да виждам, ама много шумиш. Е*ем ти и емоцията, дето имат някои мумии!.... тъй де, хора. Май само на изложба в галерия има шанс да е доволен контингентът (и пак не е сигурно).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 2.04.2019 19:13:47 + 10 0
Само да поясна,и аз вече не съм от толкова активните откъм куфеене и скачане по концертите.Но да имаш по половина-един метър пред теб и да очакваш никой в даден момент да не застане.Еми сори,имало е дупка,застанал съм,не съм бутал,настъпил никой,но пак ми се правят физиономии и забележки.Платил съм си билета както всеки,слушам групата от 20 години и някакви лигли,които явно не знаят къде са,да ми се правят интересни и то не само на мен.Да правиш забележка на момиче високо 1,50 ,че застаното пред теб,а ти си две глави над нея.Кво значи,аз съм тук преди теб?Това да не са лелките и бабите пред кабинета на личния лекар,че да слушам подобни тъпотии.И тея любовните двойки,дето застали като Лео Ди Каприо и Кейт Уислет на носа на Титаник,айде не.След концерта се гушкайте колкото искате.Преди се молех да изляза жив от концерта и то не заради пого или куфеене,а заради тъпканицата,защото буквално не можеше да мръднеш.Да не говорим за жегата.Сега принцесите искат по метър пред тях.Да им е широчко и спокойно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 2.04.2019 19:58:22 + 0 0
хахаха правилно, телефона ме е поправил без да искам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 2.04.2019 20:14:00 + 0 0
Разбира се, че никой не говори за бутане като говеда, както казах дори не е нарочно, а пого не съм виждала в БГ да правят от години, но не може да се реве след концерт-ами те ме бутаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 2.04.2019 20:30:41 + 3 0
Ники,няма и да видиш на по-комерсиалните групи вече.Кефа на фронта преди беше да видиш групата отблизо,но и да усетиш атмосферата на метъл концерта,най-лудите фенове.Сега от няколко години стана като на театър.Само в Микстейп на хард-кор,метълкор и дет-метъла.Там е истината.Малко хора,ама отиди кажи на някой пред сцената,че ти пречи и стой като пън.На втората песен си инвалид. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 1.04.2019 13:08:42 отговори + 14 0
Получи се много добър концерт. Залата беше пълна, сърцето ми също пълно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 1.04.2019 10:06:44 отговори + 16 0
Стана жесток концерт, хората се изкефиха на макс. В това число аз и цялото ми семейство!
С много много позитивни емоции си тръгнахме всички...И да, както каза Съли нека да дойдат пак.
Аз пак ще отида с цялото семейство.
П.С. А...и си купих от оная "грозната" фланелка, пък и не само нея!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 1.04.2019 09:58:56 отговори + 9 0
Доволен! Хареса ми. Да, кавъра на Beatles можеха да го махнат или да сложат някоя по-съвременна песен. Иначе - много добре! А Like a Storm действително ме изненадаха приятно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 1.04.2019 08:48:39 отговори + 3 6
Слабо откъм коментари. Явно хлапаците, които четат сайта се броят на пръсти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-елек 1.04.2019 12:53:57 + 2 20
Абе,бая лелички и чичаци имаше на Годсмак,предната вечер на подписането на книгата на Съли,същата работа.Някакв лелки,чички 40+ ,викам си Съли ли подписва или някой от Пърпъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 1.04.2019 13:05:56 + 16 0
Нещо не ти разбирам логиката. 40-годишните, които са отишли на подписването на книгата, са само с 10 години по-млади от Съли. Или с други думи, когато Godsmack са се създали, те са били на по 15-16 години. Абсолютно нормално е на подписването да има точно такива хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 1.04.2019 20:21:04 + 5 0
18 пръста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.04.2019 09:22:52 + 1 0
Пръстите са вече 21.
Знаем за хора с по 6 пръста на крайниците, но те са чифтни. А не 6 на едната и 5 на другата ръка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 1.04.2019 06:31:57 отговори + 4 25
Викате хубав кавър концерт е станал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

(sic) 31.03.2019 22:42:25 отговори + 8 3
Все си мисля, че можеше да пропуснат Come Together и вместо нея да си изсвирят Love, Hate, Sex, Pain, но така или иначе беше супер концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 31.03.2019 20:35:53 отговори + 5 5
ПФфффффф разминах се с moon baby!!! Пак на грешния концерт отидох Ама пък видях moon boy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наутилус 31.03.2019 17:25:56 отговори + 16 2
Не бях в Бургас, но тука беше супер. Искам пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коклюш 31.03.2019 16:28:33 отговори + 10 34
Неква трибют банда ша ми дойдат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тц, тц, мрън мрън 31.03.2019 16:04:14 отговори + 11 7
Страхотен концерт! Размазах се от кеф. Липсваше ми само "Moonbaby" и "Love, Hate, Sex, Pain" , която са свирили на други места от турнето им тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".