Sully Erna от сцената на "Арена Армеец": "GODSMACK ще гостуват в България през 2018-а"

26 сеп 2017, 22:31 ч. 3085 / 10 2
пред./следв.

   Тази вечер фронтменът на GODSMACK Sully Erna изнася самостоятелен концерт в зала "Арена Армеец" в София по повод 11-ия рожден ден на "Рок радиото на България" - "Z-Rock".

   От сцената вокалистът заяви, че след края на обиколката му GODSMACK започват записи за нов албум, който ще се появи около април 2018 г. Първата песен ще бъде пусната още през януари. След това групата ще промотира творабата си със световно турне, което ще мине и през България.

   Предстои да разберем дали тези планове ще бъдат осъществени. Досега GODSMACK имат едно гостуване у нас - на първото издание на фестивала "Summer Chaos" в Бургас (юни 2015 г.).

 

Godsmack

още за:

GodsmackSully Erna


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 27.09.2017 07:04:29 отговори + 4 4
Съли президент! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 26.09.2017 22:49:19 отговори + 13 2
Бат' Сали за кмет на Симитли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".