SUNBLINDS с първи самостоятелен концерт на 14 декември в София

6 дек 2023, 08:51 ч. 529 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Младата инди рок група SUNBLINDS готви първи личен концерт “Под светлината на нощната лампа” на 14 декември

Организаторите от Lampa Collective стоят зад първия самостоятелен концерт на бандата, който обещава да се запомни с интимна и уютна атмосфера.

След серията от успешни концептуални музикални събития “Заслушай се”, които събраха стотици фенове на изкуството с артисти от различни стилове на нестандартни места в цяла София, творческият екип Lampa Collective се готви да отбележи края на годината с един много личен и емоционален концерт. Той е озаглавен “Концерт под светлината на нощната лампа” и ще представи първото самостоятелно шоу на българската инди рок група SUNBLINDS. Събитието е на 14-ти декември (четвъртък) в клуб К.Е.В.А., а билети могат да бъдат намерени от epaygo.bg тук: https://epaygo.bg/3154787877 и в касите на EasyPay.

Музиката на SUNBLINDS трепти като жичката в електрическа крушка, излъчва топла и мека светлина. На 14-ти декември, в К.Е.В.А. ще видим SUNDBLINDS откровени, „оголени“ и решили да ни доверят своите дълбоки лични преживявания чрез музиката и текстовете, вдъхновени от тях. Музиката им е толкова лична и искрена, свързана с конкретни емоционални събития, че представянето ѝ пред публика е акт на огромна смелост, а предстоящият им концерт ще е първият самостоятелен концерт на бандата, което го прави още по-специален.

Наскоро SUNBLINDS издадоха два сингъла от предстоящия си албум, а концертът „под светлината на нощната лампа“ се оказва продължение на серията концептуални концерти на „Lampa Collective”, които се случиха през пролетта и лятото на 2023 г.

Домакините от Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста (КЕВА) и организаторите Lampa Collective ще се постараят за уютната атмосфера, която най-добре да пасне на най-личните спомени и преживявания, които SUNBLINDS ще споделят на тавана под софийския покрив на К.Е.В.А. под светлината на нощната лампа за четене.

Ще чуем и сет с музика от акустичния проект на фронтмена на Sunblinds - Петър Тодоров – Peter Wavy.

Събитието е с начален час 21:30 ч., а билети могат да бъдат намерени от epaygo.bg и в касите на EasyPay: https://epaygo.bg/3154787877

снимка: Илиян Стоянов

 

sunblinds

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".